07 / 05 / 2024

Apple bir ürün grubunu güncelledi! Artık ekranı daha büyük olacak

Apple bir ürün grubunu güncelledi! Artık ekranı daha büyük olacak

Apple, Apple Watch serisi ürünlerinde yeni bir tasarıma gitmeyi planlıyor. Yeni seride daha büyük bir ekran kullanacak.



Apple, Apple Watch'un bir parçası olarak bugüne kadarki en büyük akıllı saat ekranını, daha büyük bir pili ve sağlam bir metal kasayı planlıyor. 

Apple Watch'un sağlam versiyonu, çapraz olarak neredeyse 2 inç ölçen bir ekrana sahip olurken, yeni, standart bir Apple Watch Series 8 , mevcut Apple Watch Series 7'nin 1,9 inç diyagonal ekran boyutunu koruyacak. -


Diğer iki modelle birlikte bu yıl içinde duyurulması planlanan ekstrem spor modelindeki daha büyük ekran, mevcut en büyük Apple Watch'a göre yaklaşık %7 daha fazla ekran alanına sahip olacak. Ekran yaklaşık 410 x 502 piksel çözünürlüğe sahip olacak ve mevcut modellerle aynı genel netliği koruyacak. 

Apple, aynı anda daha fazla kondisyon ölçümü veya saat kadranları hakkında bilgi göstermek için daha geniş ekran alanını kullanabilir. Şirket, watchOS 9'a çoklu spor antrenmanları ve egzersiz rutinleri sırasında iyileştirilmiş yoğunluk takibi dahil olmak üzere birçok yeni fitness özelliği ekledi.

İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen Apple Watch, Apple'ın donanım serisinin önemli bir parçası haline geldi. Saat modeller , geçtiğimiz mali yılda 38,4 milyar dolar veya şirketin toplam gelirinin %10'unu oluşturan giyilebilir cihazlar, ev ve aksesuarlar bölümünde yer alıyor. Ancak akıllı saatler ve giyilebilir fitness ürünleri kalabalık pazarlardır ve Apple, Google'ın Fitbit ve Samsung Electronics Co. gibi ürünleriyle rekabet ediyor. 


Geri Dön