27 / 04 / 2024

apple store istanbul

apple store istanbul

Apple Store İstanbul mağazası Zorlu Center AVM’de yarın açılıyor. Peki Apple Türkiye, Apple Store İstanbul mağazasının büyük açılışı için nasıl bir sürpriz hazırladı? İlk 4500 kişiye ne hediye edilecek? İşte cevaplar…

Apple Store, Zorlu Center'daki Derimod ve Aldo mağazalarını depo olarak kullanıyor!

Apple Store İstanbul’un açılışı sürekli ertelenirken, son darbeyi ayakkabıcılar yedi. Zorlu Center’daki mağazanın yapımı sürerken, Apple, Derimod ve Aldo'ya ait 3 dükkânı depo olarak kullanıyor.

Kübik cam tavanlı Apple'ın açılışı 2014 yılı başına kaldı!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açacak olan Apple, kapılarını 2014 yılının başında açmaya karar verdi. Zorlu'daki Apple mağazası, dünyada sadece 2 mağazasında daha bulunan kübik cam tavanla kaplı olacak..

Zorlu Center AVM Apple mağazası için asma kat yaptırdı!

Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul'da Zorlu Center AVM'de hizmete sokacak olan Apple, Zorlu'da kendisine verilen yeri beğenmedi. Bunun üzerine Apple için Zorlu AVM'de asma kat yapıldı.

Zorlu Center'da Apple'ın ilk mağazası açılacak!

Apple ilk mağazasını Zincirlikuyu'da yükselen Zorlu Center'da açacak....

Apple zamma doymadı: App Store tarafı için de zam geliyor!

Telefon fiyatlarına 3 ayda 5 kez zam yapan şirket, App Store fiyatlarını da güncelleyecek. İşte detaylar...

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

App Store'un geliri dudak uçuklattı! Geliri iki yılda %71 arttı

Apple, telefona yüklü olan App Store'daki küçük geliştiricilerin bu zamana kadar gelirinin 2020'den 2022'ye %71 arttığını vurgulayan bağımsız bir araştırmanın bütün bilgilerini paylaşarak yayınladı.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!

Marketler zincirinden biri olan Carrefoursa, Apple store mağazalarında satıştan kaldırılan ve üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'te satışa sundu. Yetişen kapıyor!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

Rusya'nın rekabet düzenleyicisi, geliştiricileri  App  Store ödeme sistemini kullanmaya zorlamasının şirketin hakim  konumunu kötüye kullanmak olduğunu söyleyerek Apple'a para cezası verdi. 1,2 milyar ruble (17,4 milyon dolar) ödeyecek.

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

IOS kullanıcılarına müjde! Hemen bakın!

Popüler Microsoft SwiftKey uygulaması, yoğun talep üzerine iOS için Apple Store'a geri döndü. İşte detaylar...

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Apple'dan izin çıktı: 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri var!

Apple’dan 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri biçilen NFT uygulamalarının App Store’da sunulmasına izin çıktı.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Menderes Store, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Ev tekstil ürünlerinde ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil, İstanbul'da ilk mağazasını açtı. Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

apple store istanbul Haberi

apple store istanbul


Apple Türkiye, Apple Store İstanbul mağazasının açılışını Zorlu Center AVM’de yarın 5 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirecek. 


Apple Store İstanbul mağazasının açılışı için düzenlenen “Büyük Açılış” (Grand Opening) için hazırlanan Apple Türkiye, ilk 4500 ziyaretçisine hatıra tişörtü hediye edecek. 


Apple Türkiye ayrıca, Apple Store İstanbul mağazasının büyük açılışına katılan ziyaretçilerine uzmanlarla tanışma, atölye çalışmalarına katılma, One to One eğitim oturumuna katılarak proje geliştirme ve ücretsiz uygulamalı teknik destek için Genius Bar’a katılma şansı veriyor.





Apple Türkiye’den yapılan Büyük Açılış açıklaması ve detaylar şöyle;


“Yepyeni bir alışveriş deneyimi için Türkiye'deki ilk Apple Store'un büyük açılışında bize katılın. Tüm Apple ürünlerini keşfedin ve onları yakından tanımak için dilediğiniz kadar vakit geçirin. Daha siz mağazadan ayrılmadan yeni Apple ürününüzün kurulumuna yardımcı olabilecek ve...