10 / 05 / 2024

IOS kullanıcılarına müjde! Hemen bakın!

IOS kullanıcılarına müjde! Hemen bakın!

Popüler Microsoft SwiftKey uygulaması, yoğun talep üzerine iOS için Apple Store'a geri döndü. İşte detaylar...



Microsoft, iOS için SwiftKey uygulamasını uzun süredir güncellemedi. Şirket sonunda uygulamayı geçen yılın Ekim ayı başlarında App Store'dan kaldırdı. Popülerliği sayesinde SwiftKey uygulaması iOS'a geri döndü, ancak uygulamada iOS kullanıcılarının hoşlanmadığı sorunlar var. Microsoft SwiftKey özellikleri nelerdir? Gelin haberin detaylarına birlikte göz atalım.

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!SwiftKey, şu andan itibaren indirilebilir!

Microsoft yetkilisi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Microsoft SwiftKey’in yoğun talep nedeniyle iOS ‘a geri döndüğünü açıkladı. Uygulama, Android kullanıcıları tarafından oldukça tercih ediliyor ve seviliyor. Fakat şirket, yaklaşık bir yıldır Android için getirdiği güncellemeleri iOS için yapmıyordu.

SwiftKey uygulamasının uzun bir süre iOS için güncelleme almaması, uygulama kaldırıldığında sürpriz olmadı. Ancak yoğun talep nedeniyle şirket, uygulamayı tekrar iOS'a taşıdı.

Bu arada Apple Store'dan kaldırılan Microsoft SwiftKey, daha önce indirmiş olan iOS kullanıcıları için hâlâ mevcuttu. Ayrıca Apple Store için yeniden gelen SwiftKey’in hala güncellenmemiş sürümü indiriliyor.

Apple kullanıcıları hemen buraya bakın!

Microsoft SwiftKey özellikleri

Microsoft SwiftKey, klavyenizde yazmayı hızlandırmak için yazma stilinizi öğrenen bir uygulamadır. Emoji ve GIF gibi eklentilerle kendi yazı stilinizde yazarak kişiselleştirilmiş bir klavye imkanı sunar.


Geri Dön