07 / 05 / 2024

Appledan iki veri merkezi

Appledan iki veri merkezi

Apple, Avrupa’da iki yeni merkezi açacağını duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook firmanın Danimarka ve İrlanda 'da iki yeni veri merkezi inşa edeceğini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! İnternetten alışveriş yapan iki kişiden biri mağduriyet yaşıyor...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan araştırmasına göre, çevrim içi alışveriş yapanların yüzde 47,2'si, bu alandan aldıkları ürün ve hizmete ilişkin olumsuz deneyim ve mağduriyet yaşadığını açıkladı.

Tarım sektöründe yeni düzenlemeler kapıda: Gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi geliyor! 

Yeni dönemde tarımda bitkisel üretimin artırılması ve tarım bilgi sistemlerinin iyileştirilmesi öncelikler arasında bulunuyor. Aynı zamanda gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi imkanı, Tarım Girişimcilik Bölgeleri, Toprak Veri Tabanı gibi yeni adımlar da atılacak. İşte ayrıntılar...

30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte  iki sayfa BİM aktüel ürünleri kataloğu...

30 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu ürünleri iki sayfa olarak yayınlandı. Katalogda birçok farklı ürün alışveriş severlerin dikkatine sunuldu..

Hangi memur ve emeklinin maaşına ne kadar zam gelecek kalem kalem açıklandı! 9 bin 500 lirayı bulacak

Emekli ve memur maaşlarının ne kadar artacağını belirleyecek iki veri kaldı. TÜİK son olarak Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Mayıs ve Haziran ayının enflasyon rakamları da belli olunca maaşlardaki artış da kesinleşmiş olacak.

Emekliler dikkat! Beklenen zam müjdesi geldi!

Milyonlarca emeklinin beklediği temmuz zammı şekillenmeye başladı. Emeklilerin temmuz ayının zam oranı için son iki veri beklenirken, son beklenti anketine göre yapılacak zam oranı yüzde 7.66 olarak belirlendi.

2006 yılında İstanbul'a iki yeni gökdelen geliyor!

2006 yılında Torunlar ve Akın Holding, İstanbul'da iki yeni gökdelen inşa edecekmiş. Torunlar, Esentepe'de 44 katlı Garden Tower'ı, Akın Holding ise Bağcılar'da 50 kat üzeri rezidans-alışveriş merkezi projesine başlayacakmış.

Apple Avrupa'ya 1.7 milyar euroluk yatırım yapıyor!

Apple, Danimarka ve İrlanda'ya yenilenebilir enerjiyle çalışacak iki veri merkezi inşa ediyor. 1.7 milyar euro'ya mal olacak tesisler 2017'de faaliyete geçecek.

Apple'dan Avrupa'ya yeşil veri merkezi!

Apple, Avrupa’da yüzde yüz yenilenebilir enerjiyle çalışacak iki veri merkezini inşa etmek ve faaliyete geçirmek için 1,7 milyar Euro’luk bir plan hazırladığını duyurdu.

Apple, Danimarka ve İrlanda'da iki veri merkezi kuracak!

Apple, Avrupa’da iki yeni merkezi açacağını duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook firmanın Danimarka ve İrlanda 'da iki yeni veri merkezi inşa edeceğini açıkladı.

Balıkesir'de 7 milyon 982 bin 542 TL'ye satılık alışveriş merkezi!

Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü'nde yer alan iki katlı alışveriş merkezinin satışı 19 Eylül 2014 günü saat 11: 00'da Susurluk İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Adana Optimum iki ödül birden kazandı!

Ziyaretçilerine her gün indirimli alışveriş keyfinin yanı sıra bir yaşam merkezi ve eğlence alanı sunan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iki ödül daha kazandı.

Bingazi Tatweer Afrika’nın En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi ödülü kazandı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde dört farklı projesiyle altı ödül alan iki design group, bu kez Libya’da projelendirilen Bingazi Tatweer AVM ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Afrika’nın En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi” ödülü kazandı...

Kar Asfalt'tan Yalova ve Orhangazi'ye iki yeni tesis!

Marmara Bölgesi’nde konut, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yapan Kar Asfalt Yalova ve Orhangazi’de iki yeni tesis açıyor...

Appledan iki veri merkezi Haberi

Appledan iki veri merkezi

Teknolojik ürünleri ile dünyanın her noktasında kullanıcıya sahip olan Apple, Avrupa’da iki yeni merkezi açacağını duyurdu. Apple Ceo’su Tim Cook konuyla ilgili yaptığı açıklamada, merkezlerin İrlanda ve Danimarka’da yapılacağını bildirerek, “Apple’ın Avrupa’daki en büyük projesini yansıtan yeni yatırım anlaşması imzalandı” dedi.



Şirketin 1.7 milyar Euro harcayarak yaptıracağı merkezlerin iTunes Store, App Store, iMessage, Haritalar, akıllı harita ve navigasyon sistemi olan Siri ile Avrupa’daki kullanıcılara online olarak hizmet vereceği kaydedildi. Yapılacak yatırımın ise iki ülke arasında bölüneceği belirtilirken, İrlanda Hükümeti 850 milyon Euro’yu ülke içinde harcayacağını duyurdu. Yenilenebilir enerji yetkisine sahip olacağı ve yüzlerce kişiye iş imkanı sunacağı belirtilen merkezlerin inşaatına 2017 yılında başlanacağı...