17 / 05 / 2024

appleın binası nerede

appleın binası nerede

Son 10 yılda hızlı bir büyüme gösteren şirketler artık eski karargâhlarına sığmıyor. Yeni yapılan alanlarda klasik ofis konsepti ortadan kalkacak. Yeşil alanların ön planda olduğu bu binalar ‘geleceğin işyerleri’ olarak tanımlanıyor....

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın binası tahliye ediliyor: ODTÜ ve Bakanlık 'depreme dayanmaz' dedi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının binasını inceleyen ODTÜ ve Çevre Şehircilik Bakanlığından depreme dayanıksız raporu çıktı. Binada tahliye çalışmaları başladı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazıyla ilgili hala birçok belirsizlik var. Ancak şimdiye kadar bilinen tüm detaylarını içeren bir içerik hazırladık.

Apple'ın gelirleri iPhone satışlarıyla beklentileri aştı!

ABD'li teknoloji devi Apple'ın ocak-mart döneminde elde etmiş olduğu gelir, yıllık yüzde 3 azalarak 94,8 milyar dolara inmesine karşın piyasa beklentilerinin üzerinde geldi.

Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 16 Mart’ta deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 16 Mart deprem olan yerlerin listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 15 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 15 Mart deprem listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 14 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 14 Mart deprem listesine dair detaylar!

appleın binası nerede Haberi

appleın binası nerede


Son 10 yılda hızlı bir büyüme gösteren şirketler artık eski karargâhlarına sığmıyor. Yeni yapılan alanlarda klasik ofis konsepti ortadan kalkacak. Yeşil alanların ön planda olduğu bu binalar ‘geleceğin işyerleri’ olarak tanımlanıyor. Apple ‘uzay gemisi’ konseptini hayata geçirirken, Amazon cam kürelerde çalışanlarını ağırlayacak. İşte teknoloji devlerinin tasarladığı yeni merkezler.


APPLE


5 milyar dolarlık bina


APPLE’ın inşa edilecek yeni binasının 5 milyar dolara mal olması bekleniyor. Binanın maliyeti 11 Eylül’den sonra yıkılan İkiz Kuleler’in yerine yapılan One World Trade Center’dan bile pahalı olacak. 


AMAZON


Cam kubbe ofisi


AMAZON’un CEO’su Jeff Bezos’un planlarında ise sadece cam ve demir olmak üzere dünyanın en büyük ‘kubbe’ şeklindeki ofisini yapmak var. Binanın her bir cam küresinin kendisine ait klima sistemi ve botanik bahçesi bulunacak.


FACEBOOK


En büyük merkez


FACEBOOK’un patronu Mark Zuckerberg’ün de aklında...