11 / 05 / 2024

APRCE konuşması cem boyner

APRCE konuşması cem boyner

Asya Pasifik Perakende Konferansı'nda konuşan Cem Boyner: Ortalama müşteri kavramının olmadığını belirterek, "Müşteriyi anlamak ve seçimlerine saygı duymak durumundayız. 2014'de 2 milyon yeni müşteri hedefleyen Boyner, böylece 15 milyona yaklaşacak..

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova Camii açılışında konuştu!

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Yeşil Kent Enerji Verimliliği panelinde yeşil binalar konuşuldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), "Yeşil Kent: Enerji Verimliliği" paneli düzenledi. AYİD Başkanı Mehmet Sadıkoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı panelde, yeşil binalar konuşuldu.

Ankara'daki çevre projelerinin toplu açılışı gerçekleşti!

Başbakan Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Altyapı Projeleri'nin toplu açılış törenindeki konuşmasında, siyaset felsefesi ve hizmet anlayışı açısından son derece önemli bir törende bir araya geldiklerini söyledi.

Gayrimenkul sözleşmesi noterde hazırlanmalı!

Türkiye Barolar Birliği ve Konya Barosu tarafından düzenlenen seminer Avukatlar Sosyal Tesislerinde yapıldı. Baro Başkanı Fevzi Kayacan seminerden önce selamlama konuşması yaptı..

Türkiye ile Şili inşaat alanında işbirliği mi yapacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce makamında Şili büyükelçisi Fernando Varela Palma’yı kabul etti. Bakan Güllüce makamında ki konuşmasında Şili ile her alanda işbirliğine önem verdiklerini ifade etti.

Kentsel dönüşümde sağlam bina yapmak önemli!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile düzenlenen İnşaat Sektörü İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Radisson Blu otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı..

Sivas için 'Kentsel Dönüşüm' başladı!

Sivas tarihinin en büyük projelerinden birisi olan "Esentepe Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" için protokol imza töreni düzenlendi. Programın açış konuşmasını Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın yaptı.

İnşaat sektörü Kayseri'de masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile ‘İnşaat Komiteleri ve Sektör Toplantısı’ düzenlendi. Kentteki bir otelde düzenlenen programın açılış konuşmasını Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı.

İşte Beykoz Kapalı Pazar Projesi'nin detayları!

Beykoz Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Pazarcı Esnaf Buluşması’nda yaptığı konuşmasında, gönlündeki pazar yerinin, pazarcı esnafının ve vatandaşların daha rahat bir ortamda alış veriş yapabileceği Pazar projesini hayata geçiriyor.

APRCE konuşması cem boyner Haberi

APRCE konuşması cem boyner

Boyner Grup CEO'su Cem Boyner, Asya Pasifik Perakende Konferansında yaptığı konuşmada, "Müşteriye özel olduğunu hissettirir, onun isteklerini bir adım önceden anlarsanız, size müteşekkir kalır. Şeytan detayda gizlidir, 'ortalama'yı unutun" dedi. 

Ortalama müşteri diye bir şey olmadığını söyleyen Boyner, "Nasıl tek testis ve tek göğüslü müşteri yoksa ortalama müşteri de yok. Her bir müşteriyi anlama ve seçimlerine saygı duymak durumundayız" diye konuştu. 


'Her şey özelleşecek' 


Her müşterinin daha iyi anlaşılmasını sağlayacak bir ipucu bıraktığını anlatan Boyner, "Ben 465 mağaza, 800 marka yönetmiyorum. 12 milyon müşterinin isteğini yönetiyorum. Herşey kişiye özelleşecek" dedi. 


2014 yılında 2 milyon yeni müşteri hedeflediklerini anlatan Boyner, işlerinin ne perakende ne hizmet, sadece 'müşteri' olduğunu belirtti. Boyner şöyle devam etti: "Çizgi dışı düşünmek zorundayız. Örneğin ABD'de Mc Donalds ilk çıkışını 'temiz...