05 / 05 / 2024

Aqua Modern Ankara adres

Aqua Modern Ankara adres

Cemil Özgür İnşaat'ın hayata geçirdiği Aqua Modern Ankara projesinde fiyatlar 2+1'lerde 282 bin TL'den başlıyor. Çankaya'da yükselen Aqua Modern Ankara projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle!

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Bursa Demirtaş bölgesinde hayata geçirilen projede modern, 3 adet 7 katlı ve 4 adet 15 katlı bloklar olarak planlandı.

TOKİ Ankara Kahramankazan'a 340 konut inşa edecek!

TOKİ, Ankara’nın Kahramankazan ilçesine 340 konut inşa edecek. Proje modern inşa teknikleri uygulanarak, geleneksel mahalle yapısı ve az katlı planlamayı esas alan bir mimari yaklaşımla hazırlandı.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Ankara Mamak'ta gecekondular modern yapılara dönüşüyor!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor. 11 etaplı projede gecekondular modern bir yapıya haline dönüşüyor.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Ankara Akadia Modern satılık daire!

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Ankara Akadia Modern satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Akadia Modern teslim tarihi!

Ankara Akadia Modern teslim tarihi Haziran 2019 yılı olarak belirtiliyor. Akadia Modern projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Akadia Modern Ankara'da satışlar başladı!

Akadia Modern Ankara projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Akadia Modern projesinde satışlar başladı...

Ankara Çimşit Mezarlığı'na cami ve sosyal tesis!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Çimşit Mezarlığı’na yeni bir cami ve modern sosyal tesislerin yapımını sürdürüyor.

Ankara Hacı Bayram dolmuş duraklarına modern kompleks!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus’u tarihi dokusuna yeniden kavuşturmak için bölgede sürdürdüğü çalışmalarına, bir yenisini daha ekliyor.

Aqua Modern Ankara adres Haberi

Aqua Modern Ankara adres


Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Aqua Modern Ankara projesi Cemil Özgür İnşaat tarafından inşa ediliyor. Daire ve villaların yer aldığı Aqua Modern Ankara projesinde 800 adet konut yer alıyor.


Aqua Modern Ankara projesinde 2+1, 3+1, 4,5+1 ve 5+2 daire seçenekleri sunuluyor. Aqua Modern Ankara projesinde daire fiyatları 282 bin TL ile 924 bin TL arasında değişiyor.


Aqua Modern Ankara projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması hedefleniyor. Aqua Modern Ankara'da daire alanları 87,18 metrekare ile 296,65 metrekare arasında değişen büyüklüklerde belirlendi.


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de sunulduğu Aqua Modern Ankara projesinde 2+1'ler için minimum 23 bin 500 TL peşinat ödemesi yapılıyor. 12 ay içerisinde iki ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar banka kredisi kullanarak taksitlendiriliyor.


Aqua Modern Ankara projesinde mini hayvanat bahçesi, çim uçurtma alanı, tarım...