15 / 05 / 2024

aquacity bahar fırsatları

aquacity bahar fırsatları

Maldivler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları ile AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi başladı. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor.

Essen Market'te bahar fırsatları! 4 litre ayçiçek yağı 99,50 TL, 1 kg çay 74,95 TL, 40'lı tuvalet kağıdı 139,90 TL

Essen marketlerde indirim fırsatları açıklandı.  İndirimler 10 Mayıs-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ayçiçek yağı, çay, tavuk, tuvalet kağıdı, beyaz peynir, kaşar peynir gibi pek çok ürün inidirimli fiyatlarla raflarda olacak. İşte detaylar...

Simfer'de bahar fırsatı başladı! İşte Simfer Mini-Midi fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yeni özellikleri ve fonksiyonlarıyla fırın kategorisinde en çok beğenilen markalardan Simfer’de bahar fırsatları başladı. İşte Simfer Midi-Mini fırırn modelleri ve Mart 2022 fiyatları…

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Pana Yapı'dan bahar fırsatları!

Pana Yapı, baharda yepyeni fırsatlar sunuyor. Pana Yapı’nın bahar kampanyası kapsamında; ilk günden bu yana yoğun taleple karşılaşan ve aralık ayında teslim edilecek.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar!

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar kapsamında yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Yatırımcılar Tokat'ta yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Türkiye'deki dönüşüm yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor!

Yaklaşık 20 yılda 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefleyen Türkiye'nin uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğu belirtildi.

Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs!

Satış süreci devam eden Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs. Daire fiyatlarının 381 bin TL'den başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar!

İstasyon 24'te lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 24 Gayrimenkul imzası ile yükselen proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Marina Towers'ta lansmana özel fırsatlar!

Marina Towers'ta lansmana özel fırsatlar kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Satış süreci devam eden proje Ankara Çankaya - Oran'da hayata geçiriliyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ege Yakası'nda peşinatsız ödeme fırsatları sunuluyor. İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen projede 378 adet daire yer alıyor.

aquacity bahar fırsatları Haberi

aquacity bahar fırsatları

Sinpaş'ta bahara özel yüzde 15 indirim SİNPAŞ Yapı'nın, Ege'nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity'de bahara özel indirim kampanyası başladı. Malpler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları ile AquaCity, yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor ve AquaCity'nin hem yaşam hem de yatırım değerini...