06 / 05 / 2024

Ar Tarım Organik Gıda

Ar Tarım Organik Gıda

Ar Tarım Organik Gıda A.Ş, iyarbakır İli ,Bismil ilçesi, Köseli Köyü, 324 parselde bulunan 24.086m2 arazisini bölgeye yapılan yeni konut ve hastane projeleri sebebiyle 1 milyon 800 bin TL bedelle sattı...

Ar Tarım Organik Gıda fabrikası taşınıyor!

Ar Tarım Organik Gıda A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ar Tarım Organik Gıda fabrikasına ait çırçır fabrikası taşınıyor...

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Tarım Bakanlığı KPSS’siz lise mezunu personel arıyor! İşte başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı ilanı duyurdu. Bakanlık KPSS’siz lise mezunu personel arıyor. İşte detaylar!

Tarım Kredi’de tam yağlı beyaz peynir 79,90, tam yağlı kaşar peyniri 99,90 TL! 16 Şubat  2023 Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde bu haftanın ürünleri arasında beyaz peynir, kaşar, çay, şeker, yoğurt, salça gibi her evde bulunması gereken temel pek çok ürün grubu yer alıyor. Tam yağlı beyaz peynirin 900 gramının 79,90 liradan satıldığı Tarım Kredi’de bu hafta başka hangi ürünler var? Tarım

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar?

Tarım destek ödemeleri ne zaman yapılacak? Tarımsal destek ödemeleri ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eç Turizm Gıda Ve Organik Tarım Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Home İda Turizm Organik Tarım Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de   3 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile İzzet  Rozanes tarafından kuruldu.

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ar Tarım Organik Gıda Haberi

Ar Tarım Organik Gıda

Ar Tarım'dan yapılan açıklama şöyle:


18.11.2013 tarihli özel durum açıklamamızda,

Şirketimize ait çırçır fabrikasının bulunduğu Diyarbakır İli ,Bismil ilçesi, Köseli Köyü, 324 parselde bulunan 24.086m2 arazimiz, bölgede son dönemlerde yaşanan gelişmeler neticesinde ilçe merkezi içerisinde kaldığı,İlçeye yapılan Hastane ve yeni konut alanları ile komşu haline gelen arazimizin, gelen tekliflerde göz önüne bulundurularak satılmasına ve fabrikanın taşınmasına karar verildiği paydaşlarımız bilgisine sunulmuştur.


Yönetim Kurulumuzun bu kararına istinaden ,yapılan ekspertiz ve gelen tekliflerin değerlendirilmesi sonucu, satış işlemi 27.11.2013 tarihi itibariyle fabrika satışı gerçekleşmiştir.Yönetim Kurulu'muz,satış sonucu elde edilecek kaynağın kullanım yeri konusunda  karar aldığında, kamuoyuyla paylaşılacaktır.


Fabrika kuruluşunda portatif ve taşınabilir malzemeler tercih edildiği için, yeni kurulacak fabrikaya nakli sağlanabilecektir. Yeni fabrika kurulana kadar, yapılan anlaşma çerçevesinde 18 ay  boyunca mevcut fabrikada üretimimiz devam edecektir. 


Şehmus Arslan'ın...