03 / 05 / 2024

Araban Belediyesi sosyal tesis

Araban Belediyesi sosyal tesis

Gaziantep Araban Belediyesi, ilçeye bağlı Hisar kırsal mahallesindeki kullanılamayan eski caminin yerine içerisinde Kur’an kursu bulunan sosyal tesis yapacak..

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

TOKi’den Gaziantep Araban’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki TOKİ Gaziantep Araban projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Araban 2022 sosyal konut projesi...

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Şile'ye millet bahçesi müjdesi!

Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de inşa edilecek millet bahçesi için müjde verdi. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Araban Belediyesi sosyal tesis Haberi

Araban Belediyesi sosyal tesis

Gaziantep Araban Belediyesi, ilçeye bağlı Hisar kırsal mahallesindeki kullanılamayan eski caminin yerine içerisinde Kur’an kursu bulunan sosyal tesis yapacak. Hisar kırsal mahallesi Muhtarı ve Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hıdır Çevik, kullanılamayan eski caminin yıktırılıp yerine Araban Belediyesi tarafından içerisinde Kur’an-ı Kerim kursu bulunan modern bir sosyal tesis yapılacağını belirtti. Hisar kırsal mahallesi sakinleri tarafından imece usulüyle 1956 yılında 187 metrekare alan üzerine o zamandaki imkansızlıklar nedeniyle taş ve çamurdan yapılan 150 kişilik caminin yıllar sonra kullanılmayacak hale gelmesi üzerine Hisar kırsal mahallemizdeki bir hayırsever vatandaşımızın eski camimizin bitişiğindeki boş alan üzerinde 420 metrekare üzerine iki katlı modern bir cami ve iki minare yaptırdığını hatırlatan Çevik, “Mahalle sakinlerinin talebi üzerine mahalle muhtarı olarak Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir...