28 / 04 / 2024

arabistan eğitimde kalite ödülü erdem kardeşler

arabistan eğitimde kalite ödülü erdem kardeşler

Suudi Arabistan’da açılan Eğitimde Kalite ve Mükemmellik Merkezi Uluslararası Fikir Yarışması’nda Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler jüriden yüzde 52 oy alarak ödüle layık görüldü....

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Suudi Arabistan 18 Türk şirkete ithalat vizesi verdi!

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Suudi Arabistan'ın süt ürünleri, kırmızı et ve bal üretimi yapan 18 şirket için ithalat izni verdiğini açıkladı. Yılın ilk 6 aylık döneminde bu ülkeye yapılan ihracat geçen yıla göre yüzde 747,5’lik artışla 1 milyar 113 milyon dolara çıktı.

2022'de işsiz gençlerin oranı rekor kırdı!

TÜİK’ten elde edilen verilere göre, Türkiye'de 12,9 milyonluk genç nüfus, toplam nüfusun yüzde 15,2'sini oluşturduğu öğrenildi. Ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin oranı geçen yıl yüzde 24,2 olurken, genç işsizliği ise yüzde 25,2 oranıyla rekor kırdı.

Bakanlıktan öğrencilere müjde! O desteğin kapsamı genişliyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, ücretsiz yemekten 5 milyon öğrencinin faydalanması için çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Ücretsiz yemek uygulamasına, ağırlık okul öncesi eğitimde olacak şekilde başlanabilecek ve kademeli olarak uygulamanın kapsamı ilköğretim ve ortaöğretimi de kapsayacak şekilde ge

Ehliyet alacaklar dikkat: Resmi Gazete’de yayımlandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre ehliyet eğitimi alacakları yeni bir eğitim süreci bekliyor. Sürücülere emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan yeni eğitimde sertifika ayrımı yapılmayacak. Sürücü adayları artık emniyet kemeri simülasyon eğitimi almak zorundalar.

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Resmen yayınlandı, bir zam daha geldi! Artık fiyatı 7 bin lira

Türkiye'de zam dalgası devam ediyor. Cumhurbaşkanı'nın kararıyla eğitimde harç ücretlerine de zam geldi. Pilotajın harç ücreti 7 bin TL'ye kadar ulaştı. İşte diğer bölümlerdeki harç ücretleri...

Türkiye, BRICS’e üye olmaya hazırlanıyor! BRICS nedir? BRICS üyesi ülkeler hangileridir?

BRICS Uluslararası Forumu Başkanı Purnima Anand; Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye’nin BRICS’e üye olmaya hazırlandığını öne sürdü. Güney Afrika’da düzenlenen zirvede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin BRICS’e üyelik konusunda istekli olduğunu ifade etmişti. Peki BRICS nedir? BRICS ü

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Suudi Arabistan'da 2021 bütçe kanunu onaylandı!

Suudi Arabistan'da 2021 yılına ait bütçe kanunu onaylandı.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Suudi Arabistan, köle işçiliğe neden olan kafala sistemini gevşetiyor!

Körfez'deki Arap krallıkları ve hatta Lübnan'da yabancı işçilerin köle gibi çalıştırılmasına sebep olan 'kafala' yani kefillik sistemiyle ilgili olarak Suudi Arabistan'dan reform açıklaması geldi.

arabistan eğitimde kalite ödülü erdem kardeşler Haberi

arabistan eğitimde kalite ödülü erdem kardeşler


Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Erdem Mimarlar, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler. Dünya genelinden mimarların katıldığı yarışmaya Türkiye'den tek Erdem Kardeşlerin katıldığı yarışmaya jüriden yüzde 52 oy aldılar.


Erdem Mimarlar'ın Türkiye ve Dünya genelinde bu 47. ödülü. Günay Erdem ve Sunay Erdem'in daha önce dört kıtada ödülleri vardı. Suudi Arabistan'daki ödül ile birlikte Arap Yarımadasında da ilk ödüllerine ulaştılar.


Erdem Mimarlar'ın Suudi Arabistan projesi ekibi: Günay Erdem, Sunay Erdem, Serpil Öztekin Erdem, Aslı Tulay Erdem, Shathra Alazzawi, Ömer Kaya, Kaan Tuna, Ada Erdem, Ateş Tuna, Atilla Erdem’den oluşuyor.


Toki...