03 / 05 / 2024

araç asansörü

araç asansörü

Amerika ve Avrupa'da yaygın olarak uygulanan araç asansörleri artık, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de de kullanılmaya başlıyor.

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

Kleemann'dan, Andreas Zapatinas imzalı tasarım asansörü!

Asansör markası Kleemann, otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzalı asansör modelleri dikkat çekiyor. Araştırma -geliştirme süreci 2 yıl sürmüş

Yusuf Atik: Asansörler güvenilir araçlardır!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Antalya Müdürlüğü ve Akdeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayici ve İşadamları DerneğiBaşkanı Atik "Aslında asansörler oldukça güvenli ulaşım araçlarıdır. Dünyanın en güvenli yolculukları asansörlerle yapılıyor" dedi.

İzmir'deki asansör kazasında incelemeler sürüyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 4 işçinin yaralandığı asansör kazasıyla ilgili inceleme sürüyor. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından inşaat çalışmaları durduruldu. Dün sabah saatlerinde Çalışma Bakanlığı ekipleri, inşaatta araştırma yaptı.

Double Deck ile asansör beklemeyeceksiniz!

Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibi ile çalışıyor. Double Deck sistemi nasıl çalışıyor? İşte cevapları...

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Torunlar GYO asansör firmasıyla anlaşmayı bitirdi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

Asansör firması, Torunlar'ı suçladı!

Torunlar GYO tarafından 'Facianın nedeni asansör şirketi, bu şirketle sözleşmemizi feshettik' açıklamasını yalanlayan Geda-Majör Limited Şirketi 'Elimize sözleşmenin feshedildiğine dair bir yazı ulaşmadı. Asıl sorumlu Torunlar GYO'dur' açıklaması yaptı.

Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

Binaya sonradan asansör yapılır mı?

Bir binaya sonradan nasıl asansör yapıldığı, asansör yapılabilmesi için gerekli olan izin ve belgeler Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki bir binaya sonradan nasıl asansör yapılır? Asansör masraflarını kim öder?

Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyor!

HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan ”Double Deck” asansörlerini satışa sunuyor.Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyorç

Asansör yıllık kontrol başvuru formu!

Yapılardaki asansörlerin hizmete alındıktan sonra çevrenin, insanların ve canlıların sağlık ve güvenliğini tehdit etmeyecek şekilde kullanımlarını sağlamak için asansör yıllık kontrollerinin yapılması gerekiyor. İşte asansör yıllık kontrol başvuru formu..

Asansör bakımında neler yapılır?

Asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerinin asansörü monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakımında neler yapılır? İşte asansör bakımında dikkat edilmesi gerekenler..

araç asansörü Haberi

araç asansörü

Önümüzdeki aylarda uygulamaya konulacak yeni konut projelerinde, hangi katta olursa olsun, dairelerin içine kadar araçla girilmesini sağlayan bu asansörler de yer alacak. Konut sahiplerine "dairede otomobil keyfi"  yaşatacak bu uygulama, yeni projelerde otoparklar için özel alanlar oluşturulmasına, zemin katların park alanı yapılmasına da gerek bırakmayacak.

Bu uygulamayı Türkiye'de ilk kez, Uphill Court projeleriyle ön plana çıkan Teknik Yapı hayata geçirecek. İstanbul'un, Anadolu Yakası'nda gerçekleştirecekleri yeni konut projesinde otomobil asansör sistemini uygulamayı planlayan Teknik Yapı, bu sistem sayesinde konut sahiplerinin araçlarını, dairelerine kadar çıkartmalarını sağlayacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bu sistemin daire başına sadece 20 bin dolarlık ek bir maliyet getirdiğini söyledi.

Yatak odasına otomobille...