08 / 07 / 2024

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu

Trabzon’un Araklı ilçesi sınırlarından başlayıp Gümüşhane’den geçerek Bayburt’a bağlı Uğrak beldesine uzanan 104 kilometre uzunluğundaki ‘Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu’nun iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

29. Altın Çekül başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Ödülleri’ bu yıl Yapı Kataloğu çatısı altında 29. kez düzenlenecek. Yarışma Başvuruları 15 Nisan'da başlıyor...

Antalya'da Doğu Çevre Yolu 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesinin temelini atarak, kruvaziyer liman ve raylı sistem müjdesini verdi.

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu'nda son durum!

Trabzon’un Araklı ilçesi sınırlarından başlayıp Gümüşhane’den geçerek Bayburt’a bağlı Uğrak beldesine uzanan 104 kilometre uzunluğundaki ‘Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu’nun iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Trabzon Araklı'da çarpık yapılara yer yok!

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçedeki inceleme ve denetlemelerini ekibiyle sürdürüyor. Çebi Araklı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçmek adına gerekli çalışmaları titizlikle incelediklerini vurguladı

Vergi ödemeleri 2 Kasım'da başlayacak!

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu vergiler için ilk taksit ödemeleri en son 1 Haziran'da ödenmişti. 2015 yılı için vergilerin ikinci taksit ödemeleri ise 2 Kasım'da başlayacak...

Balance Güneşli projesinde A+ ofis yaşamı 2016'da başlıyor!

Gayrimenkulün 'prestij yolu' olarak adlandırılan ve yapılan yatırımlar ile değerini her geçen gün artıran Basın Ekspres yolunda yükselen Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016'da başlayacak...

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı Uygulama projesi 2016'da başlayacak!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesine 2016'da başlanacak!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali İstanbul'da başlıyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) 2015’te “Dünya sallansın, sen sağlam dur” sloganıyla ikincisini düzenlediği Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda final heyecanı İstanbul'da başlıyor.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu Haberi

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Trabzon ilçesi Araklı Pazarcık Turizm Merkezini, bu güzergahta bulunan 55km'likAraklı Dağbaşı Yolunu ve Araklı Dağbaşı Salmankaş Tünellerini incelemek üzere keşfe çıktılar.  Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçe merkezine 40km uzaklıkta olan bölge hakkında Bakan Soylu'ya bilgi verirkenAraklı’nın ve Pazarcık güzergahının turizm ve güneye açılan kapının kilit noktası olduğunu vurguladı. Kültür ve Turizm Bakanlığınca turizm bölgesi ilan edilen Pazarcık bölgesinin girişince Pazarcık Mağarası, yine bu bölgede yaylaya gidenleri selamlayan ‘Pamuğun Gölü Şelalesi’ ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından kurulan ‘Tilkibeli...