23 / 07 / 2024

araklıda satılık fındık bahçesi

araklıda satılık fındık bahçesi

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Trabzon'un Araklı ve Yomra İlçeleri'nde bulunan 8 çalılık ve 2 fındık bahçesinin satışı için ihale açtı. Söz konusu ihaleler, 8 -15 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükseldi! Rekor Nişantaşı'nda!

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükselmeye devam ediyor. İstanbul’da Nişantaşı ise birim fiyat kıyaslamasında yüksek bedelleriyle ön plana çıkıyor. 

Ev almak yatırım aracı olmaktan çıktı mı? Satılık fiyatlar düşse bile, kiralar fırlayacak! 

Son zamanlarda hem satılık hem kiralık konut fiyatlarında yaşanan artışları, ev sahibi olmayı da ev kiralamayı da zorlaştırdı. Peki konut piyasasını neler bekliyor? 

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

İstanbul'da 7+2 havuzlu villa mı, Ankara'da 5+1 penthouse mu? İşte iki ilin en pahalı satılık konutları!

Fahiş oranlarda artan konut fiyatları barınma krizini tetiklerken, İstanbul ve Ankara'nın en pahalı satılık evleri belli oldu. İstanbul'da 7+2 havuzlu villa ve Ankara'da 5+1 penthouse'un satış fiyatı arasında sadece 90 bin TL fark var. İşte ayrıntılar...

Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!

Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

araklıda satılık fındık bahçesi Haberi

araklıda satılık fındık bahçesi

1. Trabzon Araklı'ya bağlı Erenler Merkez Mahallesi'nde 11 bin 997 metrekare çalılık satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2008 saat 10.00'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 72 bin YTL, çalılığın geçici teminatı ise 7 bin 200 YTL olacak.

 

2. Trabzon Araklı'ya bağlı Erenler Merkez Mahallesi'nde 7 bin 778 metrekare çalılığın satışı yapılacak. 15 Nisan 2008 saat 10.30'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 47  bin YTL olarak belirlendi. Satın almayı isteyenlerden 4 bin 700 YTL geçici teminat bedeli alınacak.