29 / 07 / 2024

Aral Gayrimenkul Kimin

Aral Gayrimenkul Kimin

Aral Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Ayğan ve Senem Ayğan imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Her aralık ayında sıfır konutlar toplanıyor!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu TÜİK tarafından açıklanan 2023 konut satışlarını değerlendirerek her yılın aralık ayına dikkat çekerek kritik açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

Alkaş tarafından gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta yapılacak. 

Kuyumcukent Gayrimenkul yeni pay alma hakkı 25 Aralık'ta bitiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakları 11 Aralık 2018 ile 25 Aralık 2018 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacak...

İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta!

GDR Gayrimenkul Danışmanlık İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri düzenliyor. İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 4-5 Aralık'ta!

‘Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’ 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde JLL Türkiye Ülke Başkanı – Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde ikinci kez bir araya getirecek...

Şekerbank'ın 547 gayrimenkulü 26 Aralık'ta satışta!

Şekerbank'ın portföyünde yer alan 547 adet gayrimenkul Eskidji aracılığıyla 26 Aralık 2017 Salı günü satışa çıkıyor. 

Aralık ayında ödenecek gayrimenkul vergisi var mı?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay hangi verginin ödenmesi gerektiği açıklanıyor. Peki, Aralık ayında ödenecek gayrimenkul vergisi var mı?

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta!

Şubat ayında temeli atılan Strada projesinin ilk etabı hızla yükselmeye devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta yapılacak. 

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Aral Gayrimenkul Kimin Haberi

Aral Gayrimenkul Kimin

Aral Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Ayğan ve Senem Ayğan imzasıyla kuruldu.


Aral Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; .      Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...