05 / 05 / 2024

Aralık Mimarlık iletişim

Aralık Mimarlık iletişim

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Genç Arslan tarafından kuruldu.

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim!

Hill Kartal Evleri Yakacık iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 193 konuttan oluşan Hil Kartal Yakacık projesinde konut teslimleri Haziran 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

Sone İstanbul Küçükçekmece satış ofisi iletişim!

Sone İstanbul Küçükçekmece satış ofisi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen proje Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor.

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 62 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Velvet Towers iletişim!

Kadıköy Velvet Towers iletişim için 0216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Palmadoro May İnşaat ve Ekşioğlu İnşaat imzası ile yükselecek.

Velvet Towers Kadıköy iletişim!

26 katlı 3 bloktan meydana gelen Velvet Towers projesi 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Velvet Towers Kadıköy iletişim numarası 0216 551 02 12 olarak belirlendi.

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim!

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim için 444 74 96 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Aralık Mimarlık iletişim Haberi

Aralık Mimarlık iletişim

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Genç Arslan tarafından kuruldu.

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 3. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. 4. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...