28 / 07 / 2024

Aran Kalafat chp

Aran Kalafat chp

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat kimdir? Aran Kalafat bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat'ın biyografisi...

Ağaran Şelalesi turistlerin yeni gözdesi oldu!

Rize'nin Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, kentin gürültüsü ve sıcak havasından bunalan turistlere doğal ortamda piknik yapmanın yanı sıra göletlerde yüzerek serinleme fırsatı da sunuyor.

CHP atıl TOKİ konutları için kanun teklifi hazırladı!

Teklif, atıl durumdaki TOKİ konutlarının kamu ve özel öğrenci yurtlarına dönüştürülmesine öngörüyor. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun imzasıyla hazırlanan teklif, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

CHP heyeti viyadük inşaatını inceledi!

Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkisi’nde yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılmasıyla, demir ve harçların altında kalan 4 işçinin hayatlarını kaybettiği yerde CHP heyeti inceleme yaptı.

Muğla Pina yarımadasında yapılan otele CHP'den tepki geldi!

Muğla'nın Güllük Körfezi'nde yer alan Pina yarımadasındaki otel inşaatı devam ederken, bölgede ağaçlandırma yerine turistik tesis yapılmasına CHP'den tepki geldi.

CHP'li Mustafa Akaydın'a 10 milyon TL ceza!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki spor kompleksi inşaatı ve toplu taşıma ücretlendirme otomasyonu işlerinde kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle tazminat cezası verildi.

Fikirtepe Başaran adasındaki son durum!

Başaran İnşaat birinci adasında imzalar bitmeden başlayan hafriyat ve şantiye yapım çalışmaları devam ederken kalan son imza da attırılarak % 100 bitirilmiş oldu.

Başaran Ulusoy: İç turizm ramazandan sonra canlanacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türk turistlerin yurtdışı yaz sezonu tatil tercihini ağırlıklı olarak vizesiz ülkelerin oluşturduğunu belirtti.

Bursa Başaran'da kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi kamulaştırma çalışmalarıyla ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Başaran Mahallesi Başaran Cami çevresine nefes aldıracak meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2 bina, düzenlenen törenle yıkıldı.

Osmangazi Başaran'da kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi kamulaştırma çalışmalarıyla ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Başaran Mahallesi çevresine nefes aldıracak meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2 bina, düzenlenen törenle yıkıldı.

Başaran Ulusoy: İznik turizm cenneti olacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İznik Belediye Başkam Osman Sargın'ııı daveti üzerine ilçede temaslarda bulunan Ulusoy. bir araya geldiği yetkililerden turizm alanındaki sorunları dinledi.

Başaran Ulusoy:2015'te turizm geliri artacak!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, 2023 yılı için hedeflenen 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelir rakamlarının, 2023 yılından çok daha önce yakalanacağını söyledi.

CHP ile TMMOB yaşanabilir İstanbul için imza attı!

Dönem başkanlığını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yaptığı CHP İstanbul Belediyeler Birliği ve TMMOB arasında yaşanabilir bir İstanbul için işbirliği protokolü imzalandı.

7 soruda CHP'nin Merkez Türkiye projesi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 2035’te tamamlandığında Türkiye’nin kaderini değiştireceğini iddia ettiği ‘Merkez Türkiye’ projesini 6 dakikalık tanıtım filminin ardından ayrıntılarıyla şöyle anlattı.

Aran Kalafat chp Haberi

Aran Kalafat chp

Aran Kalafat kimdir?

CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Aran Kalafat özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"12.01.1973 Iğdır doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Iğdır’da, liseyi Rize’de tamamladım. 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, İİBF işletme lisans bölümüne girdim ve buradan mezun oldum. 


Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. 1998 yılında Derya Kalafat ile evlendim. Doğa ve Deniz adında iki kızım var. Ailemle 2006 yılında kurduğumuz şirketimizde gayrimenkul değerleme ve inşaat işleri ile uğraşmaktayız. Iğdır’ın sosyo – ekonomik yapısı ile ilgili olarak çeşitli zamanlarda yaptığım çalışmalar birçok yerel ve ulusal yayın organında yer almış olup, bu manada bu durumun yerel yönetimlere etkisi ve makro sonuçları ile ilgili öneriler oluşturulmuştur. 


Öykü ve şiir çalışmalarım olup, kitap okumak, sosyolojik saha çalışmaları yapmak, müzik dinlemek ve amatör müzik çalışmaları...