09 / 05 / 2024

Arap köyü bursa projesi

Arap köyü bursa projesi

Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid'le bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Stratejik kararlar aldık. Arap yatırımcı ve turist sayısında ciddi artış bekliyoruz" diye konuştu.

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa'da kuruldu!

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa’da 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Kitabevi, 5 milyon kitap ve kırtasiye ürünüyle hizmete açıldı.

Bursa İnsanlık Köyü tamamlanmak üzere!

Bursa Valiliği öncülüğünde madde bağımlılarının uzmanların gözetiminde tutulması adına oluşturulan İnsanlık Köyü tamamlanmak üzere.

Bursa'da insanlık köyü inşa ediliyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Nalınlar Mahallesi'nde bungalovlardan oluşan 3 "insanlık köyü" inşa ediliyor. Yeni proje ile uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele edilecek.

Bursa Orhaneli'ye köy Konağı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhaneli’nin Fadıl Mahallesi’ne köy konağı kazandırdı

Bursa Belören'deki köy konağı yeniden inşa edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Keleş'in Belenören Mahallesi'ndeki harabe halindeki yapı yeniden inşa edilerek köy konağına çevrildi.

Bursa Belenören Köy Konağı gün sayıyor!

Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in Belenören Mahallesi’ndeki köy konağını restore etti

Bursa Aksu Köyü’ndeki tarihi okul yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ‘Osmanlı son dönemi ve Cumhuriyet yıllarında Bursa’nın en merkezi konumlarından biri olan’ Aksu Köyü’nün tarihi okul binasında sürdürülen restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Arap köyü bursa projesi Haberi

Arap köyü bursa projesi

Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid'le bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Stratejik kararlar aldık. Arap yatırımcı ve turist sayısında ciddi artış bekliyoruz" diye konuştu.


Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bu yıl Arap turist sayısı ve yatırımcı konusunda ciddi artış beklediklerini söyledi. Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid'la yaptığı görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Avcı, görüşmede Arap ülkeleriyle Türkiye arasında özellikle kültür ve turizm alanındaki işbirliği çalışmalarının daha ileri aşamalara taşınması  konusunda bazı stratejik kararlar aldıklarını anlattı.


ELEKTRONİK FESTİVAL 


Bakan Avcı, şu bilgileri paylaştı: "Arap ve Türk gençlerinin, profesyonellerinin, öğrencilerinin yarışacağı bir elektronik turizm festivali düzenleyeceğiz. Bir bilgisayar oyunları yarışması yapacağız"


YATIRIMLARA GARANTİ


Bakan Nabi Avcı,  şöyle devam etti: "Türkiye'de turizm sektöründe son dönemdeki durgunlukları aşmak için...