30 / 04 / 2024

arap köyü

arap köyü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arap Turizm Örgütü’nün Antalya’da kurmak istediği Arap Köyü için çalıştıklarını ve New York’a direkt seferlerin başlayacağını müjdeledi.

Yalova'ya 22 Arap Köyü, Sapphire'in karşısına plaza!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Bursa'ya Arap köyü kurulacak!

Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid'le bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Stratejik kararlar aldık. Arap yatırımcı ve turist sayısında ciddi artış bekliyoruz" diye konuştu.

Antalya'da Arap Köyü kurulacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arap Turizm Örgütü’nün Antalya’da kurmak istediği Arap Köyü için çalıştıklarını ve New York’a direkt seferlerin başlayacağını müjdeledi.

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

1982 yılında Arap işadamlarına tatil köyü satılmış!

1982 yılında Silivri'de 68 villadan oluşan tatil köyü, Suudi Arabistanlı işadamlarına satılmış. 5 milyon 200 bin dolara satılan ''Mehmetler Tatil Köyü''nde yat limanı, lokanta, gazino, diskotek ve oyun alanları bulunmaktaymış.

1982 yılında Büyükçekmece'de ''İslam Tatil Köyü'' kuruluyormuş!

1982 yılında Arap turistleri yurda çekmek için çalışmalar hızlanmış. Büyükçekmece'de, mahremiyete ve İslam geleneklerine uygun ''İslam Tatil Köyü'' kurulacakmış. 700 kişilik olarak planlanan sitede yat limanı da olacakmış.

Yalova'ya 22 Arap Köyü, Sapphire'in karşısına plaza!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

Arabistanlı turizmciler tatil köyü kuracak!

Suudi Arabistanlı turizmci Hassan Ashoor, Samsun'un Ayvacık ilçesinde tatil köyü kuracak. Samsun'un "Saklı Cennet" lakaplı ilçesi Ayvacık, Arap yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Arazi satın alınarak resmi yatırım işlemlerini başlatıldı.

Arabistanlı turizmci Samsun'da tatil köyü kuracak!

Suudi Arabistanlı turizmci Hassan Ashoor, Samsun' un Ayvacık ilçesinde tatil köyü kuracak SAMSUN'un " Saklı Cennet " lakaplı ilçesi Ayvacık, Arap yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı...

Adapazarı, Arap kökenli yatırımcıların gözde yatırım alanları arasına girdi!

İstanbul'a yakınlığı ile öne çıkan Adapazarı, son dönemde özellikle Arap kökenli yatırımcıların gözde yatırım alanları arasına girdi. Arap yatırımcıların Sapanca Gölü ve çevresine büyük ilgi gösterdiklerine dikkat çekiliyor...

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

arap köyü Haberi

arap köyü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Abdullah Sevimçok'un vefatının ardından başkanlık koltuğuna Adlıhan Dere'nin oturduğu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti. AESOB'un toplantı salonunda Antalyalı esnafla bir araya gelen Çavuşoğlu, Antalya için önemli müjdeler verdi.


YENİ BİR KAPI AÇILIR

Rusya ile yaşanan uçak krizinin turizm ve tarım sektörüne yansımalarını değerlendiren Çavuşoğlu, yaşanan krizin Antalya'yı yeni arayışlar içine itmesinin olumlu etkinlerine değindi. "Bir kapı kapanır, bir kapı açılır" diyen Çavuşoğlu, arayışların hem tarım ürünleri ihracatında hem de turizmde meyvesinin toplandığını anlattı. Turizm ve ihracatta sadece birkaç ülkeye bağlı kalmanın olumsuz etkilerinin görüldüğünü ve bunu tersine çevirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Çin ve Hindistan'dan Ortadoğu'ya kadar, Kafkasya'dan Orta Asya'daki Türki cumhuriyetlere kadar yeni destinasyonlar arıyoruz" dedi. Çavuşoğlu destinasyon çeşitlendirme çalışmalarındaki...