02 / 05 / 2024

Arap turistlerin en çok tercih ettiği il

Arap turistlerin en çok tercih ettiği il

Sanayi, kültür ve turizm bakımı açısından önemli bir potansiyeli barındıran Bursa 'da, konut ve arazi gibi gayrimenkullerin yabancılar arasında en çok Arap turistlere satıldığı bildirildi.

İş Bankası’nda deprem! İşlemler durduruldu

İş Bankası, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD)  Rusya-Ukrayna savaşından kaynaklı yaptığı yaptırım uyarıları nedeniyle Rus turistlerin en çok kullandığı Rus ödeme sistemi Mir'i askıya aldığını açıkladı.

Kanal İstanbul güzargahındaki en büyük arazi yatırımı Araplardan!

Kanal İstanbul güzergahında toplamda 100 bin 630 kişiye ait 163 bin 745 adet tapu bulunuyor. El değiştiren arazilerden en büyük alana sahip ilk 10 şahıs/şirketten 3 tanesi Arap yatırımcılardan oluşmuş.

Dünyanın en yüksek 25 gökdeleni!

Günümüzde Uzak Doğu ve Orta Doğu'da çokça örneğine rastlayabileceğimiz gökdelenler hayata geçirildikleri kentlerin adeta birer simgesi haline gelip turistlerin ilgi odağı oldu İşte dünyanın en yüksek 25 gökdeleni...

Arap Körfezi’nde dev projeler birer birer durdu!

Dünyanın en zengin bölgelerinden biri olan Arap Körfezi’nde dev projeler birer birer durdu...

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni talip!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni taliplisi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates imiş. Bakalım süreç nasıl bitecek...

Araplar Karadeniz'de konut ve fındık bahçelerine yöneldi!

Karadeniz Bölgesi, son yıllarda Arap turistlerin gözdesi haline geldi. Araplar Karadeniz'de konut ve fındık bahçelerine yöneldi.

Sapanca'ya teleferik müjdesi!

Yatırımcıların ve turistlerin en çok uğradığı bölge olan Sakarya'nın Sapanca ilçesinde "Teleferik Projesi" hayata geçiriliyor. Projenin 18 ayda tamamlanması planlanıyor.

Sapanca'da ormanlık alana villa köy!

Sakarya'nın doğa harikası ilçesi Sapanca son yıllarda betonlaşmaya başladı. Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bölgede evler yüzbinlerce dolar fiyatla alıcı satılıyor. 

Arap turistlerin en çok tercih ettiği il Haberi

Arap turistlerin en çok tercih ettiği il

Ortadoğu ülkelerinden çok sayıda işadamının alışveriş merkezi ve konut projeleri gibi yatırım girişimlerine de hazırlandığı Bursa'da, kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ı tercih eden tatilcilerin yaklaşık yüzde 30'u yine Araplardan...