02 / 05 / 2024

araplar blok blok konut istiyor

araplar blok blok konut istiyor

Mütekabiliyet Yasası'nın ardından Arap yatırımcılar sadece oturmak için değil satmak için de konut alımına başladı. 60 proje satan İstanbul Investment'in patronu Murat Aydın, "Araplar blok halinde alım yapıyor" dedi...

Migros'ta yüzde 40'a varan indirim! Domestos WC Blok 23 TL, çamaşır deterjanı 63 TL! 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market 26 Kasım indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında Domestos WC Blok 23 TL, leke çıkarıcı 59 TL, çamaşır deterjanı 63 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Migros'ta diğer indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Blok'u 35 milyon TL'ye kiraya veriyor! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 yıl süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç 35 milyon TL üzerinden IFM Halk Ofis Kuleleri A Blok için kira sözleşmesi imzalayacak. 

Merkez Ankara R Blok'un geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara R Blok Tamamlama İnşaatı İşi'nin geçici kabulü yapılmış olup Geçici Kabul Tutanağı 14 Mart 2022'de onaylandı. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı oldu. KPMG’nin hazırladığı ‘Pulse of Fintech’ raporuna göre,

Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanığa tahliye kararı!

İzmir'de meydana gelen depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanık için tahliye kararı çıktı...

Tuzla Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor!

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Binalarda blok temsilcisi nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada blok temsilciliği için kat maliki olmayan eşin yerine seçilme hakkımız, aile konutu şerhi olmak şartıyla mı yoksa Medeni Kanun’un biz kadınlara verdiği haklarla mı mümkün?' sorusunu cevapladı.

Servet GYO Deposite A5-A6 Blok 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Deposite A5-A6 Blok' a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

araplar blok blok konut istiyor Haberi

araplar blok blok konut istiyor

Araplar başta olmak üzere yabancılara gayrimenkul satışını kolaylaştıran Mütekabiliyet Yasası yürürlüğe girdiğinden bu yana büyük emlak ofislerinin başını kaşıyacak vakti yok. Uzun yıllar güneydeki tatil beldelerinde yabancılara gayrimenkul satışı yapan ve Mütekabiliyet'in ardından rotayı kuzeye çevirip İstanbul Investment'i kuran Murat Aydın, Arap yatırımcıların konut projelerine bloklar halinde talip olduğunu söyledi. Arap Baharı'ndan sonra bu bölgedeki zenginlerin güvenilir liman olarak sadece İstanbul'u gördüklerine dikkat çeken Aydın, "4 ayda 60 konut sattık. Fiyatları 150 bin ile 2 milyon dolar arasında değişiyor. Sadece İstanbul değil, İzmir, Bursa, Yalova'dan da ev bakıyorlar" diye konuştu. 


100 MİLYAR DOLARI BULUR 

Arap ülkelerindeki çalışmalarıyla tanınan işadamı Abdullah Çiftçi'yle ortaklık kurduğunu vurgulayan Aydın, "Abdullah Bey projeleri tespit ediyor, Arap elçiliklerindeki bağlantılarını devreye alıyor. Kısa sürede çok sayıda müşteri portföyümüze...