06 / 05 / 2024

Araplar yalova ilgisi

Araplar yalova ilgisi

Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati

Araplar Yalova’da emlak piyasasını ele geçirdi!

Yalova'da Arap turist sayısında beklenen patlaması yaşandı. Adeta Yalova'ya akın eden turistler, Termal'in yanı sıra il merkezi ve Çınarcık’ta da yoğunluk gösteriyor.

Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu!

Arap yatırımcıların Karadeniz'e ve Trabzon'a olan ilgisi bölgede fiyatları yükselmesine neden oldu. Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu.

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi artıyor!

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Siyo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yörük Arapların Sapanca'ya yatırımlarının artacağı yönde yorumlarda bulundu

Araplar'ın Ordu ilgisi!

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Arapların konut ilgisi, Yalova'daki ev fiyatlarını artırdı!

Yalova'da, Arapların konut ilgisi fiyatların artışına neden oldu. Emlakçılar, Arapların sahil kısımlarındaki arsa ve dairelerin yüzde 20'sini aldıklarını söyledi.

Arap yatırımcıların Yalova'ya ilgisi arttı!

Yabancı vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çektiğini büyük yatırımlar yaptığını söyledi.

Yalova'ya Arap yatırımcıların ilgisi artıyor!

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan sayısı artıyor.

Arapların yeni gözdesi Yalova!

Arap ülkelerinin vatandaşları Türkiye'de konut ve arsa satın almak için özellikle Yalova'yı tercih ediyor. Kentte konut fiyatları artarken, Arapça ilan ve tabelalarının sayısı ise patladı.

Araplar Yalova'da fiyatları artırdı!

Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da fiyat artışları yaşandı.

Yabancı gayrimenkul yatırımcıların Yalova'ya ilgisi arttı!

Yabancı vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çekiyor.

Arapların Yalova ilgisi bölgedeki ilanlara yansıdı!

Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çekiyor.

Yalova'da Arapça tabelalar arttı!

Türkiye'ye gelen Arapların konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da, Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çekiyor.

Araplar yalova ilgisi Haberi

Araplar yalova ilgisi

Birleşik Arap Emirlikleri , Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çekiyor. Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Yılmaz "Yalova'da artık tüm emlakçıların camlarında Arapça yazı var" dedi.


Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çekiyor.


Termal ilçesindeki kaplıcaları, doğası ve deniziyle turistlere farklı alternatifler sunan Yalova'da Arap turistlerin ilgisinin etkisiyle kent merkezindeki sahil manzaralı konutların fiyatları büyük oranda arttı.


Yalova emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, AA...