30 / 04 / 2024

araplara satış

araplara satış

Konut projelerinden müşteri reklam ve tanıtımla haberdar olur. Yurtiçinde TV, Gazete, Bilboard, Internet gibi reklam araçları doğru kullanılırsa müşteriye ulaşıp projeyi tanıtmak ve arkasından satışı gerçekleştirmek mümkündür

'Kuleli Askeri Lisesi binası Araplara satıldı' iddiası!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin binasının Araplara satıldığını ileri sürdü...

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Karadeniz'de fındık bahçesi ilk kez Araplara satıldı!

Karadeniz'i son zamanlarda çok sık ziyaret eden Arap turistler, Ordu'da gayrimenkul alımını sürdürürken ilk kez fındık bahçesi satışı yapıldı...

Bosna Tarcin'deki evler sadece Araplara satılıyor!

Bosna Hersek'te Kuveyt merkezli inşaat şirketi bir kasabada yeni evler inşa etti. Tarcin kasabasında inşa edilen mahalledeki evler sadece Araplara satılıyor.

Murat Uzun: Araplara Konutu yok satıyoruz!

Türkiye geçirdiği 2 seçim ve Batı kaynaklı ekonomik durgunluğa rağmen siyası istikrarı ile gayrimenkul satışında rekor kırmaya hazırlanıyor.

Cityscape Turkey 2016'da Araplar'a canlı satış!

Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı. Fuar alanında maketleri inceleyen yabancılar özel araçlarla proje alanlarına taşındı.

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

Yunanistan'daki Astir Palace Türk ve Araplara satıldı!

Yunanistan özelleştirme ajansı (HRADF), Atina dışında bulunan lüks tatil merkezi Astir Palace'ı Türk ve Arap yatırımcıların kurduğu Jermyn Street Real Estate Fund'a 400 milyon euro karşılığında sattı.

Konutta en çok satış Araplara yapıldı!

Yaşarkent Gayrimenkul'ün sahibi Yaşar Doğan, 2014-2015 yıllarından konut satışlarının yüzde 3'nün yabancılara satış olarak gerçekleştiğini söyledi.

Yıl sonuna kadar Araplar'a 10 bin konut satılmış olacak!

Araplar konutu sevdi. Hüseyin Sami Çaprak, 2015'in ocak-ekim döneminde Araplara 8 bin konut satıldığını belirterek, yıl sonuna kadar bu rakamın 10 bine ulaşmasını beklediklerini söyledi.

Eylül'de Trabzon'da 8 konuttan 1'i araplara satıldı!

Trabzon’da geçen yılın Eylül ayı itibariyle yabancılara 29 konut satılırken, bu yılın aynı döneminde konut satışı 3 kattan fazla artarak 105'e ulaştı.

Üsküdar Sultantepe 2 milyara Araplara satıldı!

1985 yılında içinde Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nü barındıran Üsküdar'daki Sultantepe'nin 71 bin metrekarelik koruluk alanı 2 milyar liraya Araplara satılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1985 yılında Sultantepe 2 milyara Araplara satılmış!

1985 yılında içinde Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nü barındıran Üsküdar'daki Sultantepe'nin 71 bin metrekarelik koruluk alanı 2 milyar liraya Araplara satılmış. Küçüksu'daki Sevda Tepesi, 400 milyon liraya Prens Abdullah bin Abdülaziz'e satılmış.

araplara satış Haberi

araplara satış

Konut projelerinden müşteri reklam ve tanıtımla haberdar olur. Yurtiçinde TV, Gazete, Bilboard, Internet gibi reklam araçları doğru kullanılırsa müşteriye ulaşıp projeyi tanıtmak ve arkasından satışı gerçekleştirmek mümkündür. Yurtdışı için ne yapmak gerekir? Yabancıya konut satışında İstanbul için gözler Araplarda. Araplara hangi reklam araçları ile ulaşılmalı? 


Satış ofisleri Arap alıcıları bekliyor. Arap alıcılara, aracı acenta veya tanıdıklar sayesinde ulaşılıyor. Bazı şirketler de örneğin Ağaoğlu Grubu Dubai’de satış ofisi açtı. Dubai’de satış ofisi açılsa bile sonuçta ofisi duyurmak için de reklama ihtiyaç var. Arap ülkelerindeki alıcıların projeden haberi olması için TV ve Gazete reklamları kullanmak pahalıdır. Her ülkede farklı TV kanalları ve gazeteler var. Arap ülkelerinde doğru reklam mecrasını tespit etmek bile zor bir iş. Bu nedenle, öncelikle Interneti kullanmak gerekir. Hem...