06 / 05 / 2024

aras bulut gayrimenkul yatırımları

aras bulut gayrimenkul yatırımları

Son olarak Çukur dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli, Tiny house olarak bilinen taşınabilir ev satın aldı.

Gayrimenkul uzmanından 18-25 yaş arası gençlere tavsiye: iPhone parasına bir sürü arazi var, korkmayın alın!

Konut fiyat artışı Şubat ayında ilk kez enflasyonun gerisinde kalırken, arazi ve konut yatırımının mantıklı olup olmadığı sık sık gündeme geliyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, 18-25 yaş arası gençlere arazi yatırımını tavsiye etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Avrupakent GYO projelerinde 2 ayda 186 milyon TL'lik satış!

Avrupakent GYO, 25 Ekim ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında  gayrimenkul projelerinden yaklaşık 186 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Kira sözleşmesi olmayan kiracılar aman dikkat! İspatlayamazsınız yandınız! 

Mülk sahibi ile kiracı arasında gayrimenkul kiralanırken bir kontrat imzalanıyor. Ancak bazı kişiler bu aşamayı atlayabiliyor. Peki, Kira sözleşmesi yoksa kiracı ve ev sahibinin hakları ne olur? Kira sözleşmesi olmayan kiracılar aman dikkat!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündeminde!

2002-2022 yılları arasında Türkiye'den gayrimenkul satın alan yabancılar TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte o önerge...

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

Bulut Mücevherat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mücevherat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Arkadaş Bulut tarafından kuruldu.

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

aras bulut gayrimenkul yatırımları Haberi

aras bulut gayrimenkul yatırımları

Çukur dizisinde izleyici karşısına çıkan  Aras Bulut İynemli ile rol arkadaşı Necip Memilli tiny house yatırımı yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre; iki arkadaşın bu hamlesinden sonra  Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu da tiny house almak için kolları sıvadı.

Karaburun'da ortak arsaları olan 4 ismin, söz konusu arsanın sit alanı olduğu için oraya ev yapılamayacağı iddia edilmişti.

İynemli ve arkadaşlarının bu hareketi, 1989 yapımı Gülen Adam filmini hatırlattı. Filmde, gülme takıntısı olan bir adamı canlandıran Kemal Sunal, ailesiyle birlikte taşınabilir evlerde kalıyordu.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!