06 / 05 / 2024

aras bulut iynemli tiny house aldı

aras bulut iynemli tiny house aldı

Son olarak Çukur dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli, Tiny house olarak bilinen taşınabilir ev satın aldı.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Aras Bulut İynemli tiny house satın aldı!

Son olarak Çukur dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli, Tiny house olarak bilinen taşınabilir ev satın aldı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor!

Oynadığı Çukur dizisiyle başarıdan başarıya koşan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor...

Aras İnşaatçılık Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İnşaatçılık Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Bulut ve Süleyman Bulut tarafından kuruldu. 

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı!

Aras Bulut İynemli, Zekeriyaköy’de villa kiraladı. Yeni evi için aylık 10 bin lira kira ödeyecek olan İynemli, villada 150 bin liralık tadilat yaptırdı.

Karaman'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga!

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut! Urbanist Yatırım!

Urbanist Yatırım imzası taşıyan Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri kapsamında yer alan dairelerin alan büyüklükleri 50 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Saffet Bulut Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu dile getirdi. Bulut, Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti

Temel Bulut: İmar planları yapılırken altyapı kaldırır mı kaldırmaz mı baştan düşünülmeliydi!

Esenyurt, İstanbul'da konut mağdurlarıyla bilinen bir ilçe. Bulut İnşaat bölgeye giden 28 firmadan biri. Sahibi Temel Bulut, "İmar planları bir kişinin dudakları arasında olursa daha çok mağduriyet olur" diyor.

Bulut İnşaat 126 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

Bulut İnşaat, yeni Bahçeşehir projesi Nirvana'daki vadelendirme imkanları ile dikkat çekiyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Evviva Nirvana projesinde daire fiyatları yüzde 10 peşinatla 126 bin ve 252 bin TL arasında değişiyor....

Bulut İnşaat Eviva Tekirdağ projesini hayata geçiriyor!

Bulut İnşaat İstanbul dışı ilk yatırımını Tekirdağ'da gerçekleştirecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin bulunacağı projede daire fiyatları ise 91 bin 125 TL ile 177 bin 188 TL arasında değişiyor..

aras bulut iynemli tiny house aldı Haberi

aras bulut iynemli tiny house aldı

Çukur dizisinde izleyici karşısına çıkan  Aras Bulut İynemli ile rol arkadaşı Necip Memilli tiny house yatırımı yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre; iki arkadaşın bu hamlesinden sonra  Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu da tiny house almak için kolları sıvadı.

Karaburun'da ortak arsaları olan 4 ismin, söz konusu arsanın sit alanı olduğu için oraya ev yapılamayacağı iddia edilmişti.

İynemli ve arkadaşlarının bu hareketi, 1989 yapımı Gülen Adam filmini hatırlattı. Filmde, gülme takıntısı olan bir adamı canlandıran Kemal Sunal, ailesiyle birlikte taşınabilir evlerde kalıyordu.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!