24 / 07 / 2024

aray bampar markası.

aray bampar markası.

Dekorasyon alternatifleri arasında tercih edilme oranı her geçen gün artan Bambu; Bampar markasıyla zemin döşemelerinde fark yaratıyor...

Kocaeli Akçaray Tramvayı 2017'de hizmete girecek!

Kocaeli'nin çeyrek asırlık hayali tramvayın temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi projesi 'Akçaray 'tramvayı', 11 istasyona ve 7.2 km uzunluğa sahip olacak, Sekapark ve Otogar arasında hizmet verecek.

Bakırcı Yapı, markasını kentsel dönüşüme taşıyacak!

Bakırcı Yapı, Serenity markasını kentsel dönüşüme de taşıyacak. Şirket, Sarıgöl'de 5 bin konutluk dönüşüm projesinin yanı sıra Halkalı ve Kemerburgaz'da yeni projelerini satışa çıkaracak.

Vialand Türkiye'nin en genç süper markası seçildi!

Türkiye’nin en süper markalarını belirleyen “Süperbrands Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Türkiye’nin “En Genç Süper Markası” olarak ödüllendirildi.

Yataş Grup sektörünün en itibarlı 3 markasından biri seçildi!

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi. Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

Üniversite öğrencileri İstanbul'da kiralık ev arayışına girdi!

Yeni eğitim öğretim yılının yaklaşmasıyla kalacak yer arayışında olan binlerce üniversiteli kiralık ev bulmaya yöneldi… Kiralık hareketlerinin en yoğun olduğu sonbahar dönemini, eğitim öğretim yılı arifesindeki öğrenci hareketliliği ile geçiriyor.

Kocaeli Akçaray hattındaki eğlence mekanları yıkılacak!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi’nin ’Akçaray’ adlı tramvay projesi çalışmaları kapsamında, hat üzerinde yıkılacak binalar arasında alkollü eğlence yerleri de bulunuyor. 16 dönümlük arazide kendilerine yer yapılması önerisinin kabul edilmediğini söyledi.

Eresin Otelleri'nin yeni hedefi Londra!

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

Starwood Hotels Resorts Türkiye'ye Tribute Portfolio markasını getirecek!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Kocaeli Akçaray tramvay projesinde son durum!

Büyükşehir Belediyesi, Akçaray’da kullanılmak üzere 12 adet tramvay satın alacak. bugün ihaleye çıkacak olan belediyeye araçlar 1 yıl ile 1.5 yıl arasında teslim edilecek.

Kılıçoğlu, Megaron Çatı Teknolojileri markasını hayata geçirdi!

hayata geçirdiği Megaron Çatı Teknolojileri markası ile tüm çatı teknolojilerini güçlü bir markanın çatısı altında topluyor ve alternatif renklerle çatılara yeni bir estetik kazandırıyor.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

Gaysan Mobilya Multimo markasıyla yeniliklere devam ediyor!

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Ege Seramik Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında!

Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı.

aray bampar markası. Haberi

aray bampar markası.


Binlerce yıldır ev yapımında ve mobilya sektöründe kullanılan Bambu; dekoratif görselliği,  dayanıklı ve zarif bir malzeme olmasının ötesinde oldukça değerli ve yenilenebilir bir doğal kaynak. Tüm bu özellikleriyle yapı sektörü başta olmak üzere bir çok alanda tercih edilen bambu, ARAY Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş’nin zemin döşeme markası BAMPAR ile fark yaratıyor.

Yenilenebilir doğal kaynak

Botanik anlamda tahta değil ot sınıfına dahil olan  Bambu, gezegendeki en yenilenebilir doğal kaynaklardan biri olarak gösteriliyor. Geleneksel ahşapların aksine, hızlı büyüyen bambu saplarından elde edilen Bambu zemin döşeme çözümleri, bu özelliğiyle uzun yıllar süresince yetişen diğer orman ürünlerine yönelik talebi de düşürmektedir. Bambuyu zemin döşeme malzemesi olarak kullanan BAMPAR, yıpranmaya karşı dayanıklılık ve kalıcılık özelliklerine sahip ideal döşeme malzemesi bambuyu geniş dağıtım ağıyla Türk kullanıcıları...