04 / 05 / 2024

Arayan Gayrimenkul adres

Arayan Gayrimenkul adres

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arayan Group Gayrimenkul Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amel Bahri tarafından kuruldu.

Ev arayan sağlık çalışanlarına gönüllü gayrimenkul danışmanlığı!

Gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, koronavirüs salgını sebebiyle evine gidemeyen ve otellerde konaklayan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, gönüllü konut danışmanlığı yapacak...

Samsun'da ev arayan üniversiteliler dikkat!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev bulma telaşı başladı. REMAX Türkiye’nin Ofis Brokeri Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, Samsun'da ev arayan üniversitelilere uyarılarda bulundu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yönelmeli!

CNR Emlak Fuarı’nda, gayrimenkul sektöründeki güvenli yatırım araçları masaya yatırıldı. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “Güvenli liman arayan yabancı yatırımcı GYF’ye yatırım yapmalı” dedi.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Cem Tekoral: Gayrimenkul uzun vadede en karlı yatırımdır!

15 Temmuz sonrasında, güvenli liman arayan yatırıma, rotasını yine gayrimenkule çevirdi. Emlak Konut'un başlattığı ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin desteklediği konut kampanyalarına özel sektörden her gün bir yenisi ekleniyor.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Arayan Gayrimenkul adres Haberi

Arayan Gayrimenkul adres

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirket konusu ile ilgili gayrimenkul danışmanlığı yapmak projeler oluşturmak projeleri faaliyete geçirmek için gerekli çalışmalarda bulunmak mevcut projelerin satış organizasyonunda bulunmak Şirket eğitim hizmetleri konusunda faaliyette bulunmak okullar açmak bu konuda danışmanlık hizmetleri vermek Şirket Reklam faaliyetlerinde bulunmak araç giydirme bina giydirme matbaa ve reklam amaçlı iş yerleri açma kiralama organizasyonlarda bulunma reklam ile gerekli profil ve diğer malzemelerin alım satımını yapma Şirket her çeşit promosyon ürünleri alma satma ithalat ihracatını yapma bayilikler alma bayilikler verme promosyon ürünlerinin imalatını yapma promosyon ürünlerinin üretimi için gerekli ekipmanları alma satma ithalatını yapma dışarıya...