20 / 05 / 2024

Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Şefik Halitoğulları, Fuat Araz, Tevfik Halitoğulları, Yusuf Araz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Barışkan tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

İmge Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Gündüz ve Barış Birtan Gündüz ortaklığında kuruldu. 

İmar barışı suistimale neden olmamalı!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İmar barışından istifade eden insanların, bu kapsama alınan binaların kontrolünün yapılabilmesi için imar barışının uygulama alanlarında ne tür suistimallerin olduğunu belirlemek için bir araştırma önergesi vereceğiz." dedi..

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

Barış Aydın: Faiz indiriminin önü açıldı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın BDDK’nın karşılık oranlarını düşüren düzenlemesini, banka kredileri ve faiz indirimlerinin önünü açacak önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Barış Aydın'dan 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, darbe girişiminin arkasında, son 14 yıldaki kalkınma ve büyüme performansı ile bir küresel güç haline gelen Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü çekemeyen emperyal odakların bulunduğunu söyledi.

Kumsan Grup, Moldova Kişinev'de 120 konutluk proje başlıyor!

Avrupa'da yatırım üssü olarak Moldova'yı seçtiklerini belirten Kumsan Grup ortaklarından Barış Bilgin, Moldova'nın başkenti Kişinev'de 120 konutluk proje inşaatına başlayacaklarını açıkladı.

Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Şefik Halitoğulları, Fuat Araz, Tevfik Halitoğulları, Yusuf Araz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; kamu ve özel kuruluşlarla yurt içinde ve yurt dışında gerek kendilerine ait ve gerek temin edecekleri arsalara her türden inşaat yapımı ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Araz Barış Grup Gayrimenkul Geliştirme ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Fatih, Nuriosmaniye Mollafenari Mahallesi, Ş. Efendi Sokak, A.Oğlu Ça....