06 / 05 / 2024

arazi evleri

arazi evleri

Büyükşehirlerin yoğunluğunda bunalan bir çok insan da böyle bir hayal ile günlerini geçiriyor. Kentten uzaklaştıkça, arazi daha ucuza geliyor. Bu nedenle alım gücü sınırlı olanlar da kent dışında arazi arıyor, alıyor.

Hobi evleri Orhaneli'de arazi fiyatlarını yükseltti!

Uludağ eteklerinde bulunan Bursa'nın dağ ilçelerinden Orhaneli'de yapılan hobi evleri, bölgede arazisi mevcut olan yöre halkını, toprak değeri açısından zenginleştirdi.

So Çayyolu Evleri fiyat listesi!

So Çayyolu Evleri 7,5 dönüm arazi üzerine So Yapı tarafından inşa ediliyor. Ankara Ümitköy'de yer alan So Çayyolu Evleri'nde 2+1 dubleks, 2+2 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor...

İzmir Helis Pearl Evleri nerede?

Arazi geliştirme süresi devam eden projede konut, residence ve ofisler yer alıyor. Proje toplam 42 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Peki İzmir Helis Pearl Evleri nerede?

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri'de fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Güneşli'de, 11 dönüm arazi üzerinde yükselen 15 katlı 4 görkemli bloğun yer aldığı Kirazlı Koru Evleri'nde; 2+1, 3+1 ve 4+1 ev tiplerinden oluşan toplam 232 seçkin konut ve 4 ticari mekan bulunuyor.

Club Armonia Bodrum Evleri Muğla iletişim!

Club Armonia Bodrum Evleri 140 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 227 apart daireden meydana gelen Club Armonia Bodrum Evleri'nin iletişim bilgileri şöyle:

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çengelköy Park Evleri'nde son durum!

Boğaz manzarasında sakinlerini bekliyor şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Çengelköy Park Evleri, 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. İlker Dönmez, "Rezidansların yüzde 60'ı, villa ve konakların yüzde 40'ı satıldı" dedi.

Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon!

65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam başlıyor!

Çengelköy'de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen Çengelköy Park Evleri Projesi sahiplerini bekliyor. Projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik bir çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

İnşaat firması William Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin 250 milyon dolar satış değerinde olan Çengelköy Park Evleri ortak projesi 65 dönümlük arazi üzerinde yükselmeye başladı.

Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri!

Demirland İnşaat ve William Turner imzasıyla inşa edilen proje 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çengelköy Park Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yükseliyor.

arazi evleri Haberi

arazi evleri


Temiz hava ve daha fazla geniş alan adım atmadan, arazi alıp ev için kaz- alanların arazinize uzaklığını tespit isteyenler, bahçedeki ağacm gölgesinde dinlenmeyi arzulayanlar, çevreye duyarlı daha sade bir hayatı tercih edenler arazi satın alıp ev inşa ediyor. Büyükşehirlerin yoğunluğunda bunalan bir çok insan da böyle bir hayal ile günlerini geçiriyor. Kentten uzaklaştıkça, arazi daha ucuza geliyor. Bu nedenle alım gücü sınırlı olanlar da kent dışında arazi arıyor, alıyor. 


Arazi alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar ise şöyle: 


1- Hayalinizi kurduğunuz yaşam için mayı vurmadan önce ügi duyduğunuz bölgede bir ev kiralayın. 


2- Çevreyi, üeride komşunuz olabüecek insanları, yaşam şartlarım, altyapı olanaklarım tanıyın. Kasabadaki, semtteki, üçedeki esnafla görüşün, okulları sorgulayın ve sosyal imkanları görün. 


3- Bölgeledeki imar şartlarım öğrenmek için yerel yetkililere başvurun ve...