05 / 05 / 2024

Arazi tazminatı 2015

Arazi tazminatı 2015

Teknisyen olarak görev yapan elektrik teknikeriyim (görevde yükselme sınav) olmadan kadro olamaz dediler. Ama arazi tazminatımı ödemiyorlar. Mezbahalarda bakım onarım yapıyorum vinç, pano v.b. bu kanuna uymuyor dediler...

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Arazi tazminatı ödemelerine dair tespitler mecliste!

Sayıştay'ın 2019 yılı Denetim Raporunda yer alan Bakanlığın idare personeline yapılan arazi tazminatı ödemelerine dair tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tezcan Karakuş, 408 TL'lik arazi tazminatı için dava açtı!

Ankara Mimarlar Odası Başkanı Karakuş, Çankaya Belediyesi’ne sadece 408 TL için tazminat davası açtı. Mahkeme bu talebi reddetti

Sedesco'nun ABD'deki projesinde arazi ihlali mi yapıldı?

Demir Sabancı'nın ABD'deki emlak şirketi Sedesco, projesinde arazi ihlali yapıldığını iddia etti. Sabancı, 22 katlı ofis projesinde 60 santimetrelik arazi ihlali yaptıkları gerekçesiyle 1.5 milyon dolarlık tazminat talebinde bulundu.

Dükkan emlak vergisi hesaplama 2015!

Emlak vergisi, tüm gayrimenkuller için sahipleri tarafından ödeniyor. Buna göre, ev, arsa, arazi ve dükkan sahipleri her sene bu vergiyi ödemek ile mükellef oluyor. İşte dükkan emlak vergisi hesaplama 2015 örneği..

Arazi için ne kadar emlak vergisi ödenir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, arazi için ne kadar emlak vergisi ödenir? 2015 yılı vergi ödemeleri ne kadar?

Emlak vergisi Kasım 2015!

Kanunen Türkiye sınırları içerisinde yer alan mesken, arsa, arazi ve işyerleri için vergi ödenmesi gerekiyor. Vergi iki eşit taksitte verilebiliyor. İşte emlak vergisi Kasım 2015 ödemeleri..

Arazi tazminatı nedir ve tutarı nasıl hesaplanır?

Teknisyen olarak görev yapan elektrik teknikeriyim (görevde yükselme sınav) olmadan kadro olamaz dediler. Ama arazi tazminatımı ödemiyorlar. Mezbahalarda bakım onarım yapıyorum vinç, pano v.b. bu kanuna uymuyor dediler...

Tapu harcı masrafı 2015!

Ev, işyeri, arsa veya arazi sahibi olarak taşınmazınızı elden çıkarmak istediğinizi düşünelim. Bu durumda tapu dairesinde yapılacak masraflar nelerdir? Tapu harcı masrafı 2015 ne kadar?

2015'te satılan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenecek?

2015'te satılan gayrimenkulün vergisi GERÇEK kişilerin devamlılık arz etmemek koşuluyla yaptıkları gayrimenkul (ev, işyeri, arsa, arazi) satınşından elde ettikleri kazançlar, "değer artış kazancı" kabul ediliyor.

Arazi satışında tapu harcı 2015!

Gayrimenkul tapusunun devir işlemleri, taşınmazın bağlı olduğu tapu dairesinde gerçekleşiyor. Peki, arazi satışı nasıl olur? Arazi satışında tapu harcı 2015 ne kadar ödenir?

Tapu harç bedeli oranı 2015!

Arsa, arazi, ev ve işyeri satışlarında tapu dairesinde belli oranlarda tapu harcı ödeniyor. Peki, tapu harç bedeli oranı 2015 nedir? Tapu harç bedeli oranı nasıl hesaplanır?

Arazi tazminatı 2015 Haberi

Arazi tazminatı 2015

Teknisyen olarak görev yapan elektrik teknikeriyim (görevde yükselme sınav) olmadan kadro olamaz dediler. Ama arazi tazminatımı ödemiyorlar. Mezbahalarda bakım onarım yapıyorum vinç, pano v.b. bu kanuna uymuyor dediler. Mezbahalar 30-140 km uzaklıkta şehir dışında, gidip geliyorum. Bu çalışma saha da değil kapalı alan da oluyor diye. Sizce arazi tazminatı alabilir miyim?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun zam ve tazminatları düzenleyen 152 inci maddesinin III ortak hükümler bölümünde yer alan hüküm uyarınca, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve aynı Kanunun ek geçici 9 uncu maddesi kapsamına giren kurumlardan aylık alanlara, 2015 yılında ne miktarda zam ve tazminat verileceği Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Yan Ödeme Kararnamesinde belirlenmiştir.

Zam ve tazminatları belirleyen mezkur Kararnamenin II sayılı cetvelin (E) teknik hizmetler bölümünün 6...