06 / 05 / 2024

arazi yatırımı kazandırır mı

arazi yatırımı kazandırır mı

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, arsa ve arazi yatırımı ile değerlendirmeler yaptı. İşte o değerlendirme...

Arazi, arsa ve tarla yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bunları bilmeden sakın almayın!

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla vatandaş arsa, arazi ve tarla yatırımına yöneldi. Peki arsa, arazi ve tarla yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı 17 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılının Mart ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı resmen duyurdu. Peki bu ay hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları hangilerinin olduğu belirlendi. Buna göre, borsa yatırımcısının yüzünü güldürürken,  öte yandan ise Dolar ve Euro ise değer kaybetti. İşte yatırım araçları ile ilgili ayrıntılar.

arazi yatırımı kazandırır mı Haberi

arazi yatırımı kazandırır mı

Pandemi döneminde daha izole ve toprakla iç içe olmak isteyenlerin arsa ve arazi yatırımlarına yönelmesiyle beraber gözler de arsa ve arazi fiyatlarına çevrildi. 

Yatırım getirilerini, bölgelere göre değişiklik gösteren arsa fiyatlarını ve bu alana yatırımın önemine değinen Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, ayrıca karlı bir yatırım aracı olarak tarım arazileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“Arsa Fiyatları Bölgeye Göre 8-10 Kat Arttı”

Uzmanlık alanı İstanbul – Bağdat Caddesi ve çevresi olan Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, şehirde yaşayanların arazi ve arsa yatırımlarıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

“Pandemi ile birlikte neredeyse 1 yıldır evlere kapanmak zorunda kaldık. Bu süreçte, İstanbul gibi metropollerde yaşayan insanların çoğu evlerinden çalışmaya başladı. Değişen ihtiyaçlara bağlı olarak da özellikle bahçeli ve müstakil evlere yöneldiler. İstanbul’da yaşayıp hem toprakla uğraşmak...