04 / 05 / 2024

Arçeliğin Tayland yatırımı

Arçeliğin Tayland yatırımı

Koç Holdingin beyaz eşya şirketi Arçelik, Güney Doğu Asya'da üretim merkezi olarak Tayland'ı seçti ve bu ülkede buzdolabı fabrikasının temelini attı. Arçelik yıl sonunda üretime başlayacak.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un maliyeti merak ediliyor. Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım'ı yetkilendirdi!

Halk GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ihraç tavanına ilişkin bildirim yayınladı. Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'yi yetkilendirdi.

Miracol Yapı İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miracol Yapı İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nicolera Güzel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hartaş Grup Hafriyat İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Hartaş Grup Hafriyat İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İhsan Baki tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Arçeliğin Tayland yatırımı Haberi

Arçeliğin Tayland yatırımı

Beko marka buzdolabı üretip çevre ülkelere ihraç edecek olan Arçelik'in 263 bin metrekare alan üzerine kurulu fabrikası, yıl sonunda üretime başlayacak. Tayland'da düzenlenen temel atma töreninde konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Beko marka ürünlerini ASEAN (Güneydoğu Asya Uluslar Birliği) pazarındaki tüketicilere sunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. 


Hızla büyüyor Koç, Tayland'ın Güney Dogıı Asya bölgesinin en çok gelecek vaat eden, en parlak ekonomilerinden biri olduğunu da ifade etti. Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroglu da Koç Holding'in 100'den fazla ülkede tüketicilerle buluşan global markası Beko'nun son 6 yılda Avrupa beyaz eşya pazarının en hızlı büyüyen markası olduğunu belirterek, 'Yıllardır ingiltere beyaz eşya pazarında liderliğini koruyor. 

Polonya beyaz eşya pazarından sonra, 2014'ün ilk yarısında Fransa solo beyaz eşya pazarında da birinciliğe...