03 / 05 / 2024

Arçelik en büyük değişim hareketi

Arçelik en büyük değişim hareketi

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski eşyaları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor...

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Arçelik’te büyük indirim! Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik’te büyük kampanya başladı. Arçelik çamaşır makineleri indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Peki, Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte Arçelik 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Arçelik'ten büyük yaz fırsatı! Arçelik Prosmart Inverter klimada 2.000 TL indirim! 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik, evlerin havasını değiştirecek büyük yaz fırsatını başlattı. Arçelik Prosmart Inverter klimada 2.000 TL indirim başladı. İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Nivo İstanbul projesinde bölgenin en büyük çarşısı kuruluyor

Cathay Group Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, "Toplamda 223 ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşı burada yer alacak" dedi. 

İmar, Hatay Dörtyol'un en büyük sorunu!

En büyük sorunun alt yapı ve imar olduğunu vurgulayan Hatay Dörtyol Belediye Başkanı MHP'li Yaşar Toksoy, “İmar uygulamaları yaparak Ocaklı, Çaylı, Özerli ve Sanayi mahallelerinde Dörtyol’un gelecekteki görüntüsünü inşa ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Haluk Çelik: İnşaat sektörünün en büyük sorunu arsa!

İnşaat Mühendisi Haluk Çelik, inşaat sektörünün çektiği en büyük sorunun arsa olduğunu söyledi. Balıkesir'de artık yeni inşaat yapacak arsaların bulunmadığını, var olanların ise yüksek maliyetlerde olduğunu ve bunun emlak fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul basınla buluşuyor!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” 11 Kasım Çarşamba basınla bir araya geliyor

Arçelik, Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini sürdürüyor.

Arçelik en büyük değişim hareketi Haberi

Arçelik en büyük değişim hareketi

Tüm iş süreçlerinde ‘Sürdürülebilir Gelişim’ odağı ile hareket eden, kaynakların verimliliği ve sürdürülebilirliği konusuna en üst seviyede hassasiyet gösteren Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski beyaz eşya, televizyon ve bilgisayarları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor. Değiştirme kampanyasında toplanan eski ürünler ise, Arçelik A.Ş. tarafından kurulmakta olan ve Türkiye’nin uluslararası standartlara uygun tam teşekküllü ilk geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılacak. Kullanıcılar, Arçelik A.Ş.’nin ‘Doğaya Dönüş Başlasın’ sloganıyla hayata geçirdiği yenileme hareketinden 31 Ekim tarihine kadar faydalanabilecek.



Sektöründe Türkiye lideri ve Avrupa’nın 3. büyük şirketi olan Arçelik A.Ş., tüm iş süreçlerinde ‘Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın’ vizyonuyla hareket ediyor. Uzun yıllardır, doğanın ve ekolojik sistemin korunmasına katkı...