05 / 05 / 2024

Arçelik yatırımları

Arçelik yatırımları

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer yaptığı açıklamada 62 yıldır tüketicilerin hayatına birçok yenilik kattıklarını ve onlara yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.

Arçelik, 2015 sonunda Tayland'da üretime geçiyor!

Yapılan açıklamada, ilk üç yıl içinde 800,000 adetten fazla buzdolabı üretilmesi ve Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ülkelerinde yapılacak satışlardan 500 milyon dolar civarında ciro elde edilmesi hedeflendiği belirtildi.

Arçelik Tayland'a 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Şiketten Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde; "Buzdolabı üretim tesisi kuruluşuna ilişkin teşvik alınması için Tayland Yatırım Ajansı'na yapılan başvuru ile ilgili resmi onay yazısı bugün alınmıştır."

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi alımlarına 1.000 TL indirim! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik Aquatouch teknolojili çamaşır ve kurutma makinelerinin birlikte alımına 1.000 Türk Lirası indirim kampanyası başladı. Peki Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi fiyatları kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin lider markaları arasında yer alan Arçelik şık tasarımları yenilikçi teknolojisiyle dikkat çekiyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler Arçelik çamaşır makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Arçelik çamaşır makineleri Nisan 2022 fiyat listesi...

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başarır tarafından kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Arçelik yatırımları Haberi

Arçelik yatırımları


Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, 62 yıldır tüketicilerin hayatına birçok yenilik kattıklarını ve onlara yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.


Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.


Kurumsal çözümlerini bugünden itibaren, 29 Ocak'a kadar İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 21'incisi gerçekleşen EMITT Turizm Fuarında sergileyen şirket, fuar alanında yer alan standını, bir ziyaretçinin tıpkı bir turist gibi havaalanından başlayıp otel odasına yerleşinceye kadar olan süreci, deneyimlemesi üzerine tasarladı.


Kampanya, iletişim ve dokunmatik ekranları, videowall ve mirror ekranları gibi görüntüleme çözümleri, konaklama çözümleri, ödeme kaydedici cihazlar ve Telve Pro bu standda bulunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik AŞ'nin kurumsal çözümlerinin...