18 / 05 / 2024

Arçelikten kombi

Arçelikten kombi

Arçelik, üstün kombi ürünlerini tüketici beğenisine sunuyor. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi bekliyor.Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik 283721 EI Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin 500 TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik No Frost Buzdolabı, geniş saklama kapasitesi ve sahip olduğu çeşitli teknolojiler ile 4 mevsim boyunca gıdaları ilk günkü tazelikleriyle muhafaza eder. 

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+ teknolojileriyle fark yaratıyor. Peki leke tutmayan inoks rengiyle şık, altta yer alan dondurucusuyla kullanımı kolay 274532 EI, kaç litre, en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar..

2023'ün ilk günlerinde bu teklif kaçmaz! Arçelikten TV alana 1500 TL indirim! 2 Ocak fiyat listesi

2023'te televizyon yenilemek isteyenler, Arçelik'ten size bir teklif var. Seçili Beyaz Eşya ile Beraber Küçük Ev Aleti veya TV alımında 1.599 TL İndirim imkanı! Peki Barcelona 58 GCU 8905B 58” 147 ekran TV ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik kombilerde dikkat çeken fiyatlar! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik kombi fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Arçelik kombi hangisi? Hangi kombi tercih edilmeli? Arçelik kombi özellikleri neler? İşte detaylar...

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

Arçelik kombilerde dikkat çeken kampanya! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Arçelik kombi fiyatları ne kadar? En ucuz Arçelik kombi hangisi? Hangi kombi alınmalı? İşte detaylar...

Akkuş Kombi Hastanesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuş Kombi Hastanesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt2ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Küçük tarafından kuruldu.

Arçelik’ten profesyonel ısıtma sistemleri!

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.

Arçelik tam yoğuşmalı kombi ile evler kışa hazır!

Çok özel seçenek ve avantajlarla tüketicilere sunulan Arçelik premix tam yoğuşmalı kombi, ısınırken tasarruf sağlıyor.Ürün Fiyatı: 200 TL değiştirme indirimiyle birlikte peşin fiyatına 3 taksitli fiyatı 2.131 TL.

Kombi bakımı kiracıya mı ait?

Kiralanan evlerde yaşanan demirbaş sorunlar arasında kombi arızası hususu da bulunuyor. Kiracı ve mal sahibi bu masrafların kim tarafından ödenmesi konusunda anlaşmazlık yaşayabiliyor. Peki, kombi bakımı kiracıya mı ait?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Arçelikten kombi Haberi

Arçelikten kombi

Arçelik, üstün kombi ürünlerini tüketici beğenisine sunuyor. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi bekliyor.



Arçelik tüketicilere kombi ile birlikte 300 TL değerindeki kombi keşif hizmeti, ürün nakliye hizmeti, eski kombinin demontaj hizmeti, kombi montaj seti ve kombi montajını ücretsiz olarak sunuyor. Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor.


LCD EKRAN PANELİ VAR


4 yıldız enerji verimliliği sınıfında bulunan Arçelik DGK Y 20 PRMX LCD kombi LCD kontrol paneliyle tüketici için son derece kolay kullanım imkanı sunuyor. 


YÜKSEK VERİMLİLİK


Kısmi yük ve 40-30 test koşullarında yüzde 109 verimli olan Arçelik kombi Hava-Gaz ön karışımıyla tüm çalışma aralıklarında yüksek verim sağlıyor. 1°C sıcak su hassasiyeti bulunan ürün paslanmaz çelik brülör grubunda yer...