15 / 05 / 2024

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi adresi

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi adresi

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi, Aylin Yelda Kayabay ve Ebru Bilgili ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

Ebru Yaşar'a okul inşaatı teşekkürü!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın Diyarbakır'ın Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatını gören minik öğrenciler, sanatçıya teşekkür mektubu yazdı.

Ebru Dorman kimdir?

MV Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su olan Ebru Dorman kimdir? İşte Ebru Dorman'ın biyografisi...

Ebru Desıgn Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ebru Desıgn Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İniş ve Ebru İniş ortaklığında kuruldu.

Bilgili, gayrimenkuldeki tecrübesini dünyaya satıyor!

Bilgili Grubu, gayrimenkul yatırımı ve yönetimindeki tecrübesini dünyaya satıyor. Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Gucci binasını, proje geliştirmek üzere 135 milyon dolara satın aldı.

Serdar Bilgili, ABD'deki Gucci binası için 155 milyon dolar ödedi!

Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Gucci Building’te yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alan satın aldı. Bilgili ve Alman ortağı bu satın alma için 135 milyon dolar ödedi.

Ebru Gündeş Dubai'deki daire için 750 bin TL'sini yaktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sıcaklardan bunalınca Dubai'de kiraladığı lüks daireyi bırakıp Türkiye'ye döndü.

Reysaş GYO, Bilgili Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Bilgili Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı. Bu karar bugün 9584 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi.

Ebru Gündeş’in avukatı: İmar affı beklensin!

İstanbul Kanlıca’daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş’in avukatı, imar barışının beklenmesini istedi.

Ebru Gündeş’in yalı davasında yeni gelişme!

Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yaptığı gerekçesiyle 3 seneye kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş’in avukatı, “İmar affı çıkması an meselesidir. Buna yalıların da dahil edileceği belirtilmiştir. Bu değişiklik durumunda zaten iddialar asılsız kalacaktır” dedi.

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.

Mete Okay İnan, Ebru Destan’dan şikayetçi oldu!

Ebru Destan’ın “Şiddet görüyorum” diyerek boşanma davası açtığı eşi Okay İnan, eski manken Ebru Destan’dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Ebru Destan’ın açtığı dava için takipsizlik verdi

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi adresi Haberi

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi adresi

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi, Aylin Yelda Kayabay ve Ebru Bilgili ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.


Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve...