06 / 05 / 2024

Mete Okay İnan, Ebru Destan’dan şikayetçi oldu!

Mete Okay İnan, Ebru Destan’dan şikayetçi oldu!

Ebru Destan’ın “Şiddet görüyorum” diyerek boşanma davası açtığı eşi Okay İnan, eski manken Ebru Destan’dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Ebru Destan’ın açtığı dava için takipsizlik verdi



 

Ebru Destan, beş yıllık eşi Mete Okay İnan'a boşanma davası açmış ve eski manken, "Mesleğimi yaptırmıyor ve şiddet görüyorum" dediği eşinden 2.5 milyon TL tazminat istemişti.

 

Posta gazetesinde yer alan habere göre, eski manken Ebru Destan'ın bu ifadeleri sonrası Mete Okay İnan, Ebru Destan'dan şikayetçi oldu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde yaklaşık olarak iki ay önce dava açan Ebru Destan; dilekçesinde, eşinin kendisine ve oğullarına ilgi göstermediğini iddia etti.

 

METE OKAY İNAN EBRU DESTAN'IN KENDİSİNE İFTİRA ATTIĞINI İLERİ SÜRDÜ


Eski manken Destan, Mete Okay İnan'ın tartıştıkları zaman kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu, ayrıca mesleğini yapmasına izin vermediğini de iddia etti. Mete Okay İnan, eşinin kendisine iftira attığını, eşiyle arasında hiçbir zaman darp olayı yaşanmadığını söyleyerek, savcılığa başvurdu.

 

Mete Okay İnan, Ebru Destan'ın verdiği röportajlar sonrası kamuoyunda küçük düşürüldüğünü ve kişilik haklarının zedelendiğini söyledi. Destan'ın, kendisi hakkında söyledikleri nedeniyle cezalandırılmasını isteyen Okay İnan'ın şikayeti sonrası eski manken Destan hakkında soruşturma başlatıldı.

TAKİPSİZLİK ÇIKTI


Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ebru Destan'ın şikayeti takipsizlik kararıyla sonuçlandırıldı. Savcılık kararında, Destan'ın iddia ettiği gibi hakaret söyleminin bulunmadığı da kaydedildi.


Geri Dön