26 / 05 / 2024

ebru destan Mete Okay İnan

ebru destan Mete Okay İnan

Ebru Destan’ın “Şiddet görüyorum” diyerek boşanma davası açtığı eşi Okay İnan, eski manken Ebru Destan’dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Ebru Destan’ın açtığı dava için takipsizlik verdi

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Ebru Desıgn Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ebru Desıgn Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İniş ve Ebru İniş ortaklığında kuruldu.

Ebru Gündeş Dubai'deki daire için 750 bin TL'sini yaktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sıcaklardan bunalınca Dubai'de kiraladığı lüks daireyi bırakıp Türkiye'ye döndü.

Ebru Gündeş’in avukatı: İmar affı beklensin!

İstanbul Kanlıca’daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş’in avukatı, imar barışının beklenmesini istedi.

Ebru Gündeş’in yalı davasında yeni gelişme!

Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yaptığı gerekçesiyle 3 seneye kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Ebru Gündeş’in avukatı, “İmar affı çıkması an meselesidir. Buna yalıların da dahil edileceği belirtilmiştir. Bu değişiklik durumunda zaten iddialar asılsız kalacaktır” dedi.

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Mete Okay İnan, Ebru Destan’dan şikayetçi oldu!

Ebru Destan’ın “Şiddet görüyorum” diyerek boşanma davası açtığı eşi Okay İnan, eski manken Ebru Destan’dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Ebru Destan’ın açtığı dava için takipsizlik verdi

Ebru Polat Miami'den ev aldı!

Şarkıcı Ebru Polat, Miami'den ev aldı. Polat Ocean Drive'da bulunan 1 oda 1 salon dairesi için 220 bin dolar ödedi. 

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İşadamı Necat Gülseven'in, Bismil ilçesinde eşi Ebru Yaşar adına 12 derslikli bir okul inşa ettiriyor.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın vatandaşların hizmetine açılıyor.

Mete Sportif Tesis İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Sportif Tesis İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ercan Zorlu tarafından Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Yalı davasında Ebru Gündeş'in yargılanmasına devam edildi!

Yalı davasında dosyalarının ayrılmasına karar verilen sanıklar Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi..

ebru destan Mete Okay İnan Haberi

ebru destan Mete Okay İnan

Ebru Destan, beş yıllık eşi Mete Okay İnan'a boşanma davası açmış ve eski manken, "Mesleğimi yaptırmıyor ve şiddet görüyorum" dediği eşinden 2.5 milyon TL tazminat istemişti.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, eski manken Ebru Destan'ın bu ifadeleri sonrası Mete Okay İnan, Ebru Destan'dan şikayetçi oldu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde yaklaşık olarak iki ay önce dava açan Ebru Destan; dilekçesinde, eşinin kendisine ve oğullarına ilgi göstermediğini iddia etti.

METE OKAY İNAN EBRU DESTAN'IN KENDİSİNE İFTİRA ATTIĞINI İLERİ SÜRDÜ


Eski manken Destan, Mete Okay İnan'ın tartıştıkları zaman kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu, ayrıca mesleğini yapmasına izin vermediğini de iddia etti. Mete Okay İnan, eşinin kendisine iftira attığını, eşiyle arasında hiçbir zaman darp olayı yaşanmadığını söyleyerek, savcılığa başvurdu.

Mete Okay İnan, Ebru Destan'ın verdiği röportajlar sonrası...