27 / 04 / 2024

Yapı ruhsatını alamadı, Bodrum Belediye Başkanı ve diğer yetkililerden şikayetçi oldu!

Yapı ruhsatını alamadı, Bodrum Belediye Başkanı ve diğer yetkililerden şikayetçi oldu!

Peksimet Mahallesi Kadıkalesi mevkisinde dubleks mesken tapulu 350 metrekare bağımsız bölüme yapı ruhsatı almak isteyen iş insanı Serdar Kayhan, başvurusuna olumsuz cevap aldı. Aynı ada ve parsel üzerinde 3 ayrı yapı ruhsatı düzenlendiğini belirleyen Kayhan, şikayetçi oldu...



Muğla'da bir iş insanı, kendisine haksızlık yapıldığı sebebiyle Bodrum Belediye Başkanı ve diğer yetkililer hakkında suç duyurusu yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, iddiada, Peksimet Mahallesi Kadıkalesi mevkisinde dubleks mesken tapulu 350 metrekare bağımsız bölüme yapı ruhsatı almak isteyen iş insanı Serdar Kayhan, başvurusuna parselde kaçak yapılar yer alması nedeniyle olumsuz cevap aldı. 

Yaptığı araştırma sonrasında aynı ada ve parsel üzerinde bir yıl sonra 3 ayrı yapı ruhsatı düzenlendiğini belirleyen Kayhan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, Bodrum Belediyesi İmar Müdürü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Ruhsatı ve Proje Kontrol Şefliği hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakkını aramak amacıyla şikayetçi olduğunu ifade etti. 

Hakkını sonuna kadar arayacağını dile getiren Kayhan, "Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Biz belediyeden kanunu herkese eşit uygulamasını bekliyoruz. Burasının yapı ruhsatı var, sadece izin verin inşaata başlayalım diyoruz. Devletin bana verdiği hakkı elimden alıyor ama diğer taraftan sahiplerini hiç tanımam, onlara veriyor. Kanun hepimize eşit değil mi?" şeklinde konuştu.

Diğer yandan, Bodrum Belediyesi yetkilileri ise Kayhan'ın iddialarına ilişkin belgelerin araştırıldığını belirtti.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü 14 bin 970 metrekare alanda inşa ediliyor!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!


Geri Dön