03 / 05 / 2024

Arda 1 İzolasyon İnşaat adresi

Arda 1 İzolasyon İnşaat adresi

Arda 1 İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Savahil tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Firuzköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bakanlıktan ard arda müjdeler geliyor! PTT şubelerinden 1.100 TL'nizi hemen alın

Gereksinim sahibi ve dar gelirli ailelere yönelik peşin ödemeleri yeniden gündeme gelmiştir. Başvuruların geçtiğimiz zamanlarda başlamış olup son başvuru tarihi yaklaşmıştır. Başvuruda bulunan vatandaşlara 1.100 TL destek ödemesi yapılması planlanmaktadır. 

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Ayçiçek yağında büyük indirim Carrefour'dan geldi. Ard arda yapılan indirimlere Carrefour'un uyguladığı tarife ise  1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağına geldi. ücretleri resmen dip fiyata gelen ayçiçek yağına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! Opet, Shell, BP 1 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıta indirim beklerken zam haberi verildi. Akaryakıt fiyatları dün gece değişti. Akaryakıt yeni yıla zamla girdi! Tabelada fiyatlar at arda değişti! BP, PO, Opet 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Eylül başında 1.500 TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabilir?

Konut kredisi faizlerinde Ağustos ayında başlayan bankaların ard arda faiz indirim trendi Eylül ayında da devam ediyor. Peki Eylül başında aylık 1.500 TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabiliyor?

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda 1 İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arda 1 İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Savahil tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Firuzköy Mahallesi'nde kuruldu.

Siyasi belirsizliğin kalkmasıyla projelerin lansmanları art arda yapıldı!

Konut sektöründe seçim belirsizliğinin ortadan kalkması art arda yeni proje lansmanlarını beraberinde getirirken; son iki haftada talepte gözlenen canlanmayla birlikte 1.2 milyon adetlik yıl sonu satış hedefinin aşılabileceği belirtiliyor.

Rusların Türkiye turizminde yaratacağı kayıp 1 milyar dolara varabilir!

Araştırma Uzmanı Arda Coşar, daralan Rus ekonomisi sebebiyle Türk turizm sahnesinden çekilen Rusların yaratacağı kaybın, 1 milyar dolara varabileceğini ve öncelikle Antalya ’yı vuracağını söyledi.

Arda Turan Madrid’ten 1 milyon Euro'ya ev aldı!

La Liga’nın Atletico Madrid takımında forma giyen yıldız futbolcu Arda Turan yine çok sürpriz bir gelişmeye imza attı. Yıldız futbolcu Madrid’in en işlek caddelerinden birinde muhteşem bir ev satın aldı.

Afyon'da konut arsası ve ticari alan 1 milyon 393 bin liraya!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından: Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan 1.646 metrekarelik konut arsası ve Çakırköyü'nde bulunan 1.478 metrekarelik ticari arda 8 Ocak tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Tesco Kipa ile Ardaş Gıda kiracılık hakkı devri kapsamında 3 mağaza hizmete açıldı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama ile Ardaş Gıda Dağıtım arasındaki 21 Adet süpermarket mağaza "Kiracılık Hakkı Devri" sözleşmesi kapsamında 1 adet Edirne ve 2 adet Lüleburgaz olmak üzere 3 mağaza hizmete girdi

Akkoza Evleri'nde yüzde 1 peşinatla!

Akkoza Evleri'nde kısa bir süre için yüzde 1 peşinat ve 80 aya sıfır faiz kampanyası başlatıldı

Oyak, Erdemir'de 1.500 kişiyi işten çıkarmayı planlıyor

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası'nda (Erdemir) 1.500 çalışanın işine son verileceği ya da maaşların yüzde 20 düşürüleceği öğrenildi

Arda 1 İzolasyon İnşaat adresi Haberi

Arda 1 İzolasyon İnşaat adresi

Arda 1 İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Savahil tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Firuzköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Arda 1 İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...