01 / 05 / 2024

Arda Turanın Bahçeköydeki evi

Arda Turanın Bahçeköydeki evi

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde... Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var... Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar için Türk Telekom'un özel kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

IIF Eski Başekonomisti, doların gerçek değerini açıklayarak aslında 1 doların asıl değeri bu kadar diyerek rakam verdi.

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Doları olanlar tepetaklak oldu! Doların gerçek değeri ortaya çıktı! Görenlerin eli ayağına dolaştı! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini açıkladı. Doların değerini görenler tepetaklak olurken doları olanların eli ayağına dolaştı. Hesap ortada, hemen bakın!

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

Flaş haber... Altının gerçek fiyatı şimdi açıklandı! Görenlerin aklı çıktı

Altın fiyatları son 2 yılın en dip seviyelerine kadar geriledi. Ons altın dün 1700 doların altına düşerek 1695 dolardan işlem gördü. Altın fiyatları için flaş haber şimdi geldi. Altının gerçek değeri açıklandı.

Dolar için 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar ortaya atılıyor! İşte doların gerçek değeri! Herkes baksın

Milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru için uzman isimlerden 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar gelmeye devam ediyor. İşte doların gerçek değeri. Herkes baksın...

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'in dolar ile ilgili yorumları dolar yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Selçuk Geçer şimdi de, doların gerçek değerini açıklayarak yatırımcılara uyarılarda bulundu...

Yatırımcılar dikkat! İslam Memiş gram altının gerçek değerini açıkladı!

FED kararı öncesi Youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan ünlü Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının gerçek fiyatını takipçileri ile paylaştı.

Mirasın gerçek reddi dava dilekçesi 2021!

Miras bırakan kimsenin ölümünün ardından ilgili Sulh Hukuk Mahkeme'sine başvuru yapılarak, söz konusu miras, mirasçıları tarafından reddedilebiliyor. Peki mirasın gerçek reddi dava dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor? İşte mirasın gerçek reddi dava dilekçesi örneği...

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Arda Turanın Bahçeköydeki evi Haberi

Arda Turanın Bahçeköydeki evi

5 MİLYONA ALMIŞTI

Arda Turan, sık sık Türkiye'ye gelmeye başlayınca konaklamak için kendisine bir alternatif oluşturdu. İstanbul'da sürekli ailesinin evinde kalan yıldız futbolcu, bir süre önce Bahçeköy'de 5 milyon liraya aldığı evi yeniden dekore ettirdi.



TENİS KORTU YAPTIRDI

Turan, İstanbul'daki evini de tıpkı Madrid'dekine benzetti. Geniş bir arazi üzerindeki iki katlı villanın bahçesine büyük bir havuz yaptıran Turan, ayrıca eğlenceli vakit geçirmek için de bahçeye basketbol, tenis ve futbol alanı inşa...