15 / 05 / 2024

Ardahan Çıldır otel projeleri

Ardahan Çıldır otel projeleri

16. Uluslarası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik paneli için İstanbul’da bulunan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, yaptıkları çalışmalarda Çıldır’ı yeniden inşa ettiklerini söyledi.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

5 yıldızlı otel icradan satılacak! İşte dudak uçuklatan fiyatı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerine kurulu 5 yıldızlı otel icradan satılacak. İşte denize sıfır konumdaki Palmet Beach Resort Hotel'in özellikleri...

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Ardahan Çıldır otel projeleri Haberi

Ardahan Çıldır otel projeleri

Başkan Azizoğu “İlk önce Çıldır’ımızın imar sorunundan başladık. Bilindik üzere seçimi DSP’li belediye başkanı olarak kazandım. Şartlar ve koşulların gereği Ak partiye geçtim, pişman da değilim. Seçim sürecinde vaade de bulunduğumuz ne varsa hepsini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. 


Bölgemizin kanayan yarası haline gelen göç hala devam etmektedir. 2900 olan nüfusumuz 2780’e düştü. Çıldır Gölü Kış ve Yaz Turizmi, Aktaş Sınır Kapısı, Yüksek Okul, Bizim Son Şansımızdır. Yüksek okul projesinde pek başarılı olamadık, çünkü yurt sorununu çözemedik. Yurdumuzu siyasi nedenlerden dolayı faaliyete geçiremedik. Ama Aktaş Sınır kapısını iyi değerlendirirsek ve Çıldır gölünü kış ve yaz turizmine açarsak bir çok gelişmenin önünü açabiliriz. 


Özellikle kapıyla ilgili sürekli, sınır ticareti konusunda gençler ve girişimcilerle toplantılar, istişareler, yapıyorum. Onları dört yıllık gümrük memurluğu tecrübelerimle...