02 / 05 / 2024

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi ne zaman açılacak

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi ne zaman açılacak

Ardahan Belediyesi tarafından inşa edilen Canlı Hayvan Borsa kompleksinde sona yaklaşıldı. Kompleksin 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi'nin inşaatı 1 ayda tamam!

Ardahan Belediyesi tarafından inşa edilen Canlı Hayvan Borsa kompleksinde sona yaklaşıldı. Kompleksin 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Alanya’ya hayvan barınağı ve mezarlığı yapılıyor!

Alanya Demirtaş Mahallesi’nde Orman Genel Müdürlüğü’nden tahsisi yapılan 24 dönüm alan içerisine yapımına başlanan Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi için temel atma töreni düzenlendi.

Ardahan’da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ardahan’ın Posof ilçesinde yapılan yeni yatırımlar takdir topluyor. Posof ilçesine yeni yapılan parklar, yeşil alanlar ilçeye güzel bir görünüm kazandırırken Kaymakam Lojmanları yeniden restore edildi, MOBESE kameraları kuruldu.

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

TOKİ Ardahan Merkez 314 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ardahan Merkez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 314 konut, 1 adet T16 cami, 1 adet sosyal tesis inşaat ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Faruk Köksoy Ardahan'daki alt yapı çalışmalarını denetledi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte belediyenin alt yapı kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetledi. Belediye, alt yapı. kanalizasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Erciş'te 25 bin metrekarelik hayvan pazarının temeli atıldı!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından 25 bin 400 metrekarelik alanda inşa edilecek hayvan pazarının temeli törenle atıldı. Hayvan pazarının teslim tarihi ise Kurban Bayramı olarak belirlendi.

Kuyumcukent'in Borsa Kule inşaatı başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yenibosna'daki arsası üzerinde yapılacak Borsa binalarına ilişkin projenin onaylandığı, ihaleyi Sayın İnşaat'ın kazandığını KAP'a bildirdi. İşte proje ile ilgili detaylar...

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakımevi'nin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen 463 bin 537 metrekarelik tahsis edilen alanda 20 bin metrekarelik alana Hayvan Bakımevi kuruluyor.

Borsa İstanbul ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası işbirliği yapıyor!

Borsa İstanbul ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) işbirliklerini bir adım ileri taşıyor. İşbirliklerinin ayrıntıların anlatacağı konuşma ve Gong Törenin bugün düzenlenecek.

5 bin konutun elektriği hayvan gübresinden karşılanacak!

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde kurulan biyoenerji santralinde günlük 400 ton hayvan gübresi işlenerek üretilen gaz ve elektrikle 5 bin konutun elektrik ihtiyacının karşılanacağı bildirildi. İşte ayrıntılar...

Ardahan Çıldır TOKİ Konutları'na yüzde 50 başvuru geldi!

Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde TOKİ konutlarına yüzde 50 oranında başvuru alındı. Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu TOKİ’nin ilçe merkezinde gerçekleştireceği konutlar için yapılan başvuruların yüzde 50 oranında olduğunu beyan etti.

TOKİ Ardahan Merkez'de 314 konut yaptırıyor!

TOKİ Ardahan Merkez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 314 konut, 1 adet T16 cami, 1 adet sosyal tesis inşaat ihalesi 6 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi ne zaman açılacak Haberi

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi ne zaman açılacak

Ardahan Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan Canlı Hayvan Borsa kompleksinde sona gelindi. Kompleks, 1 ay içinde tamamlanacak.


Belediye Başkanı Faruk Köksoy konuyu değerlendirdi. Köksoy,  “Tamamlanacak olan yeni kompleks büyüklüğü ve kapasitesiyle hayvancılık sektörüne büyük katkı sağlayacak. Bünyesinde hayvan müzayede alanları yanı sıra misafirhane, kantin ve restoran barındıracak olan sosyal tesisler hayvan satıcıları için modern satış ortamı olmasıyla canlı hayvan ticareti yapanlara büyük kolaylıklar sağlayacağını ifade eden Başkan Köksoy; Yeni hayvan borsasının kapasitesi yüksek olacağından Ardahan’ın yanı sıra bölgedeki hayvan ticaretini de olumlu etkileyecek olan Canlı Hayvan Borsası, yaklaşık 1.771,180 TL’ye mal olmuştur'' şeklinde...