06 / 05 / 2024

Ardahan Üniversitesi önünde inşa edilen cezaevi tepki topluyor

Ardahan Üniversitesi önünde inşa edilen cezaevi tepki topluyor

Ardahan’da yapımı süren ve bittiğinde toplam 80 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan yen cezaevinin okul ve öğrenci yurdunun önünde olması Ardahanlıları ve Ardahan Üniversitesi Rektörünün tepkisine neden oldu.

2024 yılının ilk işlem gününde dolar ve euro zirve yaptı! 2 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar/TL kuru eylülden itibaren, yükselişine devam ederken yeni yılın ilk işlem gününde 29.69 TL'yi görerek zirve tazeledi. Piyasalar yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına odaklandı...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Zorunlu arabuluculuk uygulamasının ilk gününde 438 başvuru yapıldı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk uygulamasının ilk gününde 438 başvurunun geldiğini açıkladı.

Küresel piyasalar haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının açıklandığı ve yoğun veri gündeminin olduğu haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor.

Fed tutanakları: Yetkililerin vurgusu, daha fazla faiz artışı yönünde!

Haziran ayına ait toplantı tutanaklarında, neredeyse tüm yetkililerin 2023'te faiz artışlarının devam edeceği beklentisi öne çıktı ve faizlerin artacağı yönünde bir beklenti belirtildi.

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

Emekli promosyonunda rekor para veren banka belli oldu. Gören emekli banka önünde kuyruk olacak

Emekli promosyonlarına yönelik bankalar tarafından düzenlemeler yapılmaya devam ediliyor. Emekli promosyonlarında rekor miktarda ödeme yapan banka belli oldu. Bankanın ödediği parayı gören emeklilerin banka önünde kuyruk oluşturacağı iddia edildi.

Anneler Günü’nde en çok Airfryer hediye edildi!  Anneler Günü’nün yıldızı; Airfryer

Anneler Günü'nün yıldızı Airfryer oldu. Bu Anneler Günü'nde hediye olarak en çok Airfryer tercih edildi. İşte detaylar...

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

Ardahan Üniversitesi önünde inşa edilen cezaevi tepki topluyor Haberi

Ardahan Üniversitesi önünde inşa edilen cezaevi tepki topluyor

16 Dönümü kapalı alanı olacak olan yeni cezaevi’nin yeni bir Silivri olacağını iddia eden Ardahanlıların yanı sıra Ardahan Üniersitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın da ‘Okulun yanında cezaevi oluru mu?’ şeklinde itirazına neden oldu.

Devletin işsizliği önleyecek yatırımlar yapması gerekirken, cezaevi yaptığını belirtip, bu duruma tepki göseteren Ardahnalılar gibi ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’da aynı zamanda Ardhan’ın doğasını bozan bu cezaevinin üniersiteye ait Yüksek Okul e Kız Öğrenci Yurdunun yanı başına yapılmasının yanlışlığına dikkat çekti.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın basına yaptığı açıklamalar ile yeni cezaevinin Ardahan’ın turizm ve görüntüsü bakımından uygun yerde olmadığı beyanlarını da değerlendiren Adliye yetkilileri ise, Rektör Ramazan Korkmaz’ın kaygılarının yersiz olduğunu belirterek, “ Ardahan Üniversitesinin eğitim binalarına yakın olması nedeniyle yaptığı açıklamalar kısa...