29 / 04 / 2024

Ardahan yatırım konferansı

Ardahan yatırım konferansı

Ardahan Yatırım Konferansı'nın ikinci günü düzenlenen “İş İnsanları” panelinin moderatörlüğünü Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit gerçekleştirdi.

Ardahan'da inşaat sektörü büyüyor!

Ardahan'da, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz öncülüğünde yatırım konferansı düzenlendi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, bölgede inşaat sektörünün büyümekte olduğunu belirtti.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Güvenkale Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Güvenkale Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ardahan Kale ve Canan Güven tarafından kuruldu.

10. AVM Yatırımları Konferansı 1 Mart'ta!

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

Türk iş adamları 22 Şubat'ta Yatırım Konferansı'nda buluşuyor!

ABD yatırım programı EB-5 kapsamındaki gayrimenkul, turizm ve gıda sektöründeki projeleri tanıtmak amacı ile düzenlenecek ‘Yatırım Konferansı’nda buluşuyor. Yatırım Konferansı 22 Şubat 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

İran'da Türkiye-Doğu Azerbaycan Yatırım Konferansı düzenlendi!

İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaleti Yatırım Hizmetleri Merkezi Başkanı Reza Hüseyni, Türk iş adamlarına Doğu Azerbaycan eyaletindeki yatırım teşvikleri hakkında bilgi verdi.

Ayhan Yavrucu: Karabiga'da 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyoruz!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu Bloomberg HT'nin düzenlediği 'Türkiye İyi Gelecek' Konferansı'nda Karabiga'da 1.5 milyar dolara yakın yatırım yaptıklarını ifade ederken "2017 sonunda da yatırımı bitireceğiz" dedi.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta gerçekleştirilecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Eray Carbajo Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda tecrübelerini paylaştı!

New York’ta ilki gerçekleşen Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı’nda, New York’ta yabancı sermaye kaynaklı gayrimenkul projelerinde yer alan mimarlık ve tasarım stüdyosu Eray Carbajo tecrübelerini paylaştı.

Sabri Yiğit'ten sınır iller için yatırım çağrısı!

abri Yiğit, en çok göç veren şehirler arasında yer alan Kars, Ardahan ve Iğdır’a yapılacak yatırımlarla destek olunmasının bölgenin gelişmesi açısından önemine değindi ve işadamlarına bölgeye yatırım çağrısı yaptı.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

7. AVM Yatırımları Konferansı bugün yapıldı!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı bugün gerçekleştirildi.

VII. AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart'ta!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart 2015’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Ardahan yatırım konferansı Haberi

Ardahan yatırım konferansı

Sürekli olarak Kars-Ardahan-Iğdır bölgesinde yapılacak yatırımların önemine vurgu yapan  Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in başkanlığında gerçekleşen panelde konuşmacı olarak;  Vatan Bilgisayar Sahibi Nuri Vatan, BySam Kimya ve Kozmetik sahibi Sinan Alp Mete, iş adamı Orhan Gökdemir, iş adamı Özgür Erdem İncesu, iş adamı Gürbüz Bal bulundu. Panelde sınır bölgelerinin ekonomisinin güçlendirilmesinin Türkiye ekonomisine olası katkıları, detaylı olarak konuşuldu.


Kars Katerina Sarayı Otel’de yerel basın ile buluşan Sabri Yiğit, iş adamı kimliğinin yanı sıra Kars-Ardahan-Iğdır Kalkındırma Vakfı Başkanı olarak önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle İran’a ambargonun kalkmasının ardından bölge ticareti ve turizminin kolaylıkla kalkındırılabileceğini vurguladı.  

İRAN, MÜTEAAHHİTLER İÇİN YENİ BİR PAZAR

İki ülke arasında yatırım heyetlerinin kurulmasının önemini vurgulayan Yiğit, “İran’daki alt yapı yatırımları, Türk müteahhitleri için yeni bir pazar. İran’a...