26 / 05 / 2024

ardahana havaalanı istiyoruz kampanyası

ardahana havaalanı istiyoruz kampanyası

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, Ardahan' a havaalanı yapılması için "Ardahan' a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatıldığı bildirildi...

Esenboğa Havaalanı Metrosu için yeni hat önerisi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, Esenboğa Havaalanı metro ulaşım hattı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baran, "Keçiören üzerinden yapılması düşünülen metro hattının şehir merkezi Kızılay üzerinden direkt uygulanmasını istiyoruz'' dedi.

Ege’de havaalanı savaşları devam ediyor!

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci'nin "Denizli-Aydın arasına Buharkent ilçesinde ortak havaalanı yapılmasını istiyoruz" sözlerine tepki gösterdi.

Yasemin Şan: Edirne'de konaklayan turist için havaalanı şart!

Türsab Kültür Komitesi Eş Başkanı Yasemin Şan, yabancı turist çekmenin yollarından birinin havaalanı bağlantısı olduğunu söyledi.Yasemin Şan günübirlik turu konaklamalı turlara çevirmek istiyoruz, bunu araştırıyoruz dedi.

TAV İnşaat King Khaled Havaalanı'nın terminal ihalesini kazandı!

TAV İnşaat Suudi Arabistan Riyad'da King Khaled Havaalanı'nın terminal ihalesini kazandı. Terminal binası 400 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek...

Londra Boris Havaalanı projesi reddedildi!

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'ın kentte hayata geçirmeyi düşündükleri yeni havaalanı projesi vekiller tarafından reddedildi...

3. havaalanı nerede?

İstanbul'a yapılacak 3. havaalanının sözleşmesi 20 Mayıs'ta imzalanacak. Peki 3. havaalanı nerede hayata geçecek?

Hakkari havaalanı 1-2 ay içerisinde açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Hakkari Havaalanı'nın 1-2 ay içerisinde hizmete açılacağını söyledi..

Kastamonu Havaalanı 54 yıl sonra hizmete açılıyor!

Yapımı 1959'da tamamlanan ama yeterli yolcu olmadığı için kullanılmayan Kastamonu Havaalanı hizmete açılıyor

Şırnak Havaalanı bitme aşamasına geldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım özel uçakla yapımı devam Şırnak Havaalanı'na ilk inişi gerçekleştirdi...

Sabiha Gökçen Havaalanı'na yeni bir pist inşa edilecek!

İstanbul Pendik'te yer alan Sabiha Gökçen Havaalanı'na daha büyük uçakların inmesi için yeni bir pist yapılacak...

Esenler Havaalanı Mahallesi'nin imar planı hazır!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esenler'de başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Esenler Havaalanı Mahallesi'nin imar planı yayımlandı. Planlar 15 Mayıs 2013 tarihine kadar askıda kalacak.

Havaalanına yakın satılık ev isteyenlere!

Havaalanına yakın satılık ev arayışında olanlar için hangi konut projesinin hangi havaalanına mesafesi ne kadar sorusunu sizler için araştırdık. İşte havaalanına yakın o konut projeleri...

Yeşilköy Askeri Havaalanı arazisine uçak park alanı yapılacak!

İstanbul Yeşilköy'de yer alan Yeşilköy Askeri Havaalanı, Ulaştırma Bakanlığı'na tahsis edil. Bakanlık, 750 dönüm araziye 40 uçaklık park alanı inşa edecek...

ardahana havaalanı istiyoruz kampanyası Haberi

ardahana havaalanı istiyoruz kampanyası


Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, kente havaalanı yapılması için imza kampanyası başlatıldı.


Milli Egemenlik Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde kurulan stantta, "Ardahan'a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatılarak, halktan destek istendi.


ATSO Başkanı Çetin Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, kente hayırlı bir yatırım için kampanya başlattıklarını belirterek, şehrin bu yatırıma ihtiyacı olduğunu söyledi.


Şehrin özellikle son dönemlerde her alanda geliştiğini vurgulayan Demirci, şunları kaydetti:


"Kentimiz son dönemde yatırımlarla büyük ivme kazanmaya başladı. Doğalgaz, tünellerle ve sınır kapılarında çalışmalar var. Bu nedenle bizim artık havaalanımız olması gerekiyor. Bunun için de 100 bin imza toplayacağız. Havaalanının açılması için tek yürek olmamız gerekiyor. Burada açılacak havaalanının, ülkeye de büyük faydası olacağı inancındayız."


Kampanyaya herrkesin destek vermesini isteyen Demirci, "Bize Erzurum'un Oltu, Şenkaya ilçeleri, Artvin...