13 / 05 / 2024

Arden Agopyan

Arden Agopyan

Turizm gelirlerini artıracak çözüm genç girişimcilerden geldi. HotelRunner 'ın ortakları, " Fiyat değil sistem rekabetiyle gelirler artar " dedi.

KOBİ ölçeğindeki oteller HotelRunner ile dünyaya açılacak!

Konaklama sektörüne yönelik çözümler geliştiren CloudArena, bulut bilişim tabanlı dijital otel yönetim ve pazarlama sistemi HotelRunner’ı kullanıma sundu

Arden Ese İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Ese İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Üresin tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Arden Harita Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Harita Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de İbrahim Halil Taşdemir tarafından kuruldu.

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üçtepe tarafından kuruldu.

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Beypınar tarafından kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Arden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Ataş ve Mohammed J.M. Mohammed tarafından kuruldu. 

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Adem Furat tarafından kuruldu. 

Binbir Yeşil Abant Evleri 1. Etap'ında sona gelindi!

Türkiye'de farklı sektörlerde büyük projelere imza atmış olan ARDEN GRUP Projesi Binbir Yeşil Abant Evleri ; 1.Etabı tamamlanmak üzere.. Binbiryeşilabantevleri araçla Istanbul ve Ankara illerine sadece 2.5 saat mesafededir.

1991 yılında Şan Tiyatrosu eğlence sitesi olacakmış!

1991 yılında mülkiyeti Surp Agopyan Ermeni Vakfı'na ait Şan Tiyatrosu eğlence sitesi olacakmış. Sabatoj sonucu yanan tiyatro binası, Tekfen Holding tarafından tamamen yıkılarak yerine eğlence sitesi yapılacakmış.

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Arden Agopyan Haberi

Arden Agopyan

Türkiye'de her yıl artan turist sayısına rağmen turizm gelirlerinde düşüş yaşanıyor. Bıınun nedenini artan yatak kapasitesine bağlayan birçok turizmci var. Online pazarlama platformu HotelRunner'ın Kumcu Ortakları Arden Agopyan, Ali Beklen ve Tolga Yalçınkaya ise sorunun otellerin yanlış pazarlama ve fiyatlama stratejisiyle ilgili olduğu görüşünde. "Oteller farkında olmadan birbirilerinin kuyularını kazıyorlar" diyen genç işadamları, bir tesisin fiyatını aşağı çekmesinin bütün bölgeyi etkilediği görüşünde. 

Ali Beklen, bu şekilde turist sayısı artsa da kârlılığın ortadan kalktığnı söyledi. 



PASTA BÜYÜMÜYOR

Bugüne kadar hiç kimsenin pastayı büyütmeye odaklanmadığını belirten Tolga Yalçınkaya ise, "Acente ya da otel bir ülkeye odaklanıyor. Orada sorun yaşandığında da hemen fiyat indiriyor. Fiyat düşürerek kâr etme stratejisi üzerinden yürümenin bir nedeni olan bu sistem, hem turizm gelirlerini ve hem de ülke değerini düşürüyor....