21 / 05 / 2024

ardeşen Afyon Baba Tepesi yangın

ardeşen Afyon Baba Tepesi yangın

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki geniş bir alanda bulunan çalılık ve ağaçlıkta yangın çıktı. Afyon Baba Tepesi'ndeki çalılık ve ağaçlık alanda, henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangın, bir süre sonra yaklaşık 20 hektarlık alana yayıldı...

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

O ilde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla iş yeri ve arsa satılıyor! İhale günü açıklandı! 

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı, Rize ili, Ardeşen ilçesi, Cumhuriyet ve Merkez mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 9 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize'de 6 yayla evinin yıkıldığı iddia edildi!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 6 yayla evinin yıkıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Veli Ağbaba: Fay hattı üstündeki binalar taşınmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kale ilçesinde depremzedelerle ve köy muhtarıyla konuştu. Ağbaba, " fay hattı geçen yere  ev yaparsan, evler yıkılır. Yetkililere sesleniyoruz, fay hattına yapılan yerleşim yerleri tespit edilmeli" dedi...

Rize'de bir ev kısmen yıkıldı!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, toprak kayması sebebiyle bir ev kısmen çöktü.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Rize Fırtına Vadisi'ndeki 26 kaçak yapı tek tek yıkılacak!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan kaçak yapıların yıkılmasına karar verildi. Fırtına Vadisi'nde yer alan 26 kaçak yapının yıkımına gelecek hafta başlanacak.

Ardeşen Belediyesi'nden rezidans ve AVM projesi geliyor!

Ardeşen Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, 15 ada, 69 nolu parsel üzerine Ardeşen Alışveriş Merkezi ve Rezidans (Ticaret+konut) inşaatı yaptıracak..

Afyon konut kira değeri en düşük şehir oldu!

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi'ne göre konut kira değerlerinin en çok azaldığı şehir Afyonkarahisar olarak belirlendi.

Rize Fırtına Vadisi için ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ hazırlanıyor!

Çamlıhemşin-Ardeşen arasında kalan ve 4 ayrı koruma kararına rağmen kaçak yapıların yükseldiği; Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından koruma altına alınması gereken Fırtına Vadisi’nde, ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ için çalışma başlatıldı.

ardeşen Afyon Baba Tepesi yangın Haberi

ardeşen Afyon Baba Tepesi yangın


Rize'nin Ardeşen ilçesindeki geniş bir alanda bulunan çalılık ve ağaçlıkta yangın çıktı.


İlçeye bağlı Işıklı köyünde bulunan ve içerisinde yerleşim alanı olmadığı belirtilen Afyon Baba Tepesi'ndeki çalılık ve ağaçlık alanda, henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangın, bir süre sonra yaklaşık 20 hektarlık alana yayıldı.


Tepede yol olmaması dolayısıyla Ardeşen itfaiye ekiplerinin kontrol altına alamadığı yangının söndürülmesi için Rize Belediyesi'nin yanı sıra Çayeli, Pazar ve Fındıklı belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.


Ekiplerin, yangını daha fazla yayılmadan kontrol altına almak amacıyla özellikle tepede yolun ulaştığı alanlarda çalışma yürüttüğü belirtildi.


Rize Valisi Nurullah Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yangının çıkış nedeni henüz belli değil. Biz hava sıcaklıklarının mevsim normallerin üstüne çıkması sebebiyle yetkililere, genelgeyle gerekli uyarıları yapmıştık. Vatandaşlarımıza da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde...