28 / 07 / 2024

aremas gayrimenkul gökhan genç

aremas gayrimenkul gökhan genç

Aremas Gayrimenkul Projeler Satış Direktörlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Gökhan Genç getirildi. Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun oldu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Kafe Restaurant Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Memihan İzsiz, Mesut Demirhan, Gökhan Demirhan ve Savaş Demirhan imzasıyla kuruldu.

aremas gayrimenkul gökhan genç Haberi

aremas gayrimenkul gökhan genç

Gökhan GENÇ, iş hayatına Kale Grubu Çanakkale Seramik şirketinde Jeoloji Mühendisi olarak başladı. Burada 2 yıl görev alan GENÇ, Superonline şirketinde Proje Geliştirme ve Pazarlama bölümünde 1,5 yıl çalıştıktan sonra, UPS Türkiye şirketinde 3 yıl süreyle İstanbul Bölge Satış Müdürü olarak görev yaptı.  


Gayrimenkul sektörü ile 2004 yılında Çağdaş Holding bünyesinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak tanışan GENÇ, firmanın Bodrum Yarımadası’nda yer alan 14 farklı Villa-Residence-Resort projelerinin tüm satış ve pazarlama süreçlerini yöneterek satışlarını gerçekleştirdi. Akabinde Amerika’ya yabancı dil eğitimi için giden GENÇ, Coldwell Banker Fort Lauderdale temsilciliğinde görev aldı.


2009 yılında Türkiye’ye geri dönüş yapan GENÇ,  Sinpaş GYO’nun Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projelerinin satış organizasyonunu yönetti.  Sinpaş GYO bünyesinde 4 yıl süren çalışma sürecinde tüm konut projelerinin tek...