21 / 05 / 2024

arenameganın adı ne oldu

arenameganın adı ne oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık AFAD'ın ev sahipliğinde, Arenamega'da gerçekleştirilen "Afete Hazır Okul Kampanyası"nın tanıtım töreninde, salonun isminin Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi olarak değiştirileceğini söyledi...

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın fiyatları Fed faiz kararının ardından yükselişe geçerken son günlerde tekrar düştü. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Peki altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

2 bin dolar seviyelerini gören ons altın dün 1979 dolar seviyesi ile sert düştü. Antalya zirve sonrasında yön değiştiren ons altın tekrar 2 bin dolar oldu. Şu dakikalarda 1992 dolardan işlem gören ons altın, yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak?

Emlakta Metaverse'ün yeri ne olacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse emlak sektörünü de etkiledi. Peki emlakta Metaverse'ün yeri ne olacak?

Uzmanlar açıkladı... Altında 2. çöküş mü geliyor! Altın fiyatları ne olacak?

Vatandaş gram altının nasıl seyir edeceğini merakla araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasasına dair yeni değerlendirmeler yaptı. Peki altın fiyatları ne olacak?

Apartman aidatlarında üst sınır ne? 

Ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getiren aidat ödemeleri ile ilgili çok sayıda soru bulunuyor. Zaman zaman kavgalara neden olan aidat ücretlerinde üst sınır ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adı resmen değişti!

Bugünkü 31643 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oldu.

Bitcoin'deki düşüşün sebebi ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin'deki düşüşün sebebi ne? Bitcoin neden düşüyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

Hangi yapının maliyeti ne kadar 2021?

2021 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu. Hangi yapının maliyeti ne kadar 2021? 100 metrekare ev ne kadara mal oluyor? İşte tüm merak edilenler...

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de hareketli bir seyrine devam ediyor. Geçtiğimiz haftalardan bugüne kadar yukarı yönlü seyreden altının gramı bugün güne 517 liradan başladı.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

arenameganın adı ne oldu Haberi

arenameganın adı ne oldu


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, her geçen gün gelişen kurumsal yapısı ve artan birikimiyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD), bundan sonraki afetlere ve krizde çok daha etkili çok daha kapsamlı müdahale edebilecek bir kapasiteye ulaştığını belirterek, "Bu çerçevedeki eksikleri süratle tamamlayarak, afet ve acil durum yönetimi konusunda dört dörtlük bir yapı oluşturma kararlılığımız devam ediyor" dedi. 


Başbakan Erdoğan, Başbakanlık AFAD'ın ev sahipliğinde, Arenamega'da gerçekleştirilen "Afete Hazır Okul Kampanyası"nın tanıtım töreninde, hükümetleri döneminde 1999 depreminden alınan dersler ışığında, pek çok yeni düzenleme yaptıklarını, imar planlarından inşaatlara kadar, her alanda deprem ve diğer doğal afetlere uygun standartlar belirlediklerini ve uygulamaya koyduklarını söyledi.


Türkiye'nin afetlere karşı hazırlanması için AFAD'ı kurduklarını ve böylece kamunun tüm imkanlarının koordinasyon içinde en verimli şekilde kullanılabilmesini sağladıklarını aktaran...